Goodbye Volcano High uitgesteld naar zomer van 2023

Goodbye Volcano High uitgesteld naar zomer van 2023

De adventuregame Goodbye Volcano High is wederom uitgesteld en moet nu ergens in de zomer van 2023 uitkomen.

Dat heeft ontwikkelaar KO_OP aangekondigd. De game stond oorspronkelijk zelfs in 2021 gepland en werd al uitgesteld naar dit jaar - het spel stond ook in de Gamer.nl Top 100 van 2022 - maar ook dat wordt niet meer gehaald. Volgens de ontwikkelaar zorgt de ambitieuze omvang van de game, gecombineerd met de gevolgen van het coronavirus, voor het uitstel.

Goodbye Volcano High draait om een achttienjarige dinosaurus die zich druk maakt om typische tienerzaken. Maar na het afstuderen komen er opeens serieuzere kwesties op diens pad, waaronder het leven in een veranderende samenleving en het aangaan van een romance. Het hoofdpersonage is daarbij non-binair en queer.

De cinematische adventure heeft voice acting van onder andere Lachlan Watson (bekend van Chilling Adventures of Sabrina), meerdere verhaallijnen en eindes en cinematische en muzikale minigames. Vooral de met de hand getekende animaties vallen op.

Goodbye Volcano High moet ergens in de zomer van 2023 uitkomen op pc, PlayStation 5 en PlayStation 4. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou