God of War-serie zit nog in 'vroege ontwikkelfase'

God of War-serie zit nog in 'vroege ontwikkelfase'

Amazons God of War-serie bevindt zich nog in een vroege fase van ontwikkeling.

Dat meldt Katherine Pope, de directeur van Sony Pictures, aan Deadline. "We werken aan God of War, die zich nog in een vroege fase bevindt. Ik ken de game goed en ik ben onder de indruk van wat ze er mee doen qua uitbouwen en uitbreiden van dit universum. De dingen die de games zo goed maken worden behouden, maar ook uitgebreid zodat het een bevredigende serie is als je de games niet kent."

Vorig jaar bleek dat Amazon een serie gebaseerd op God of War ging maken, gebaseerd op de in 2018 verschenen game. De officiële beschrijving luidt als volgt: "Wanneer zijn geliefde vrouw sterft, trekt Kratos er met zijn vervreemde zoon op uit om haar as vanaf de hoogste piek te strooien - de laatste wens van zijn vrouw. Kratos realiseert zich al snel dat deze reis een epische missie in vermomming is, eentje die de band tussen vader en zoon test en Kratos uitdaagt om voor het lot van de wereld te strijden tegen nieuwe goden en monsters." Het is niet bekend wanneer de serie precies verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk niet dat we dit voor 2025 gaan zien

0
test

Ik hoopte eigenlijk dat ze zouden beginnen met de Griekse kant om zo uit te bouwen naar de Noordse mythologie net zoals de games. Ook jammer dat ze niet alles onderbrengen bij HBO. Heb over het algemeen veel meer vertrouwen in HBO series tov Amazon.

0

Aanbevolen voor jou