Amazon: 'God of War-serie blijft trouw aan bronmateriaal'

Amazon: 'God of War-serie blijft trouw aan bronmateriaal'

De aankomende Amazon-serie gebaseerd op God of War blijft volgens Amazon trouw aan het bronmateriaal.

Dat meldt Vernon Sanders, hoofd van televisie bij Amazon Studios, aan Collider. "We zoeken altijd naar een emotionele kern binnen een narratief, en ik denk dat dit God of War zo speciaal maakt."

Hij vervolgt: "Centraal staat een verhaal over vaders en zonen, en families, met een gigantisch, episch landschap als achtergrond." Volgens Sanders is het werk van serieschrijvers Mark Fergus en Hawk Ostby en showrunner Rafe Judkins "extreem trouw aan het bronmateriaal, en op zichzelf staand net zo meeslepend. ALs je de game nooit hebt gespeeld ga je verliefd worden op de serie en je enorm welkom voelen. We denken dat het gigantisch gaat worden."

Vorige week werd bevestigd dat Amazon de productie van de televisieserie gebaseerd op God of War groen licht had gegeven. Toen bleek al dat de serie het verhaal van het in 2018 verschenen God o War moet behandelen. De producent van die game - Cory Barlog - is ook aangesteld als producent van de serie.

De beschrijving van het verhaal van de serie luidt als volgt: "Wanneer zijn geliefde vrouw sterft, trekt Kratos er met zijn vervreemde zoon op uit om haar as vanaf de hoogste piek te strooien - de laatste wens van zijn vrouw. Kratos realiseert zich al snel dat deze reis een epische missie in vermomming is, eentje die de band tussen vader en zoon test en Kratos uitdaagt om voor het lot van de wereld te strijden tegen nieuwe goden en monsters."

Verdere details, zoals een geplande releasedatum, zijn nog niet bekend. Men zou achter de schermen al wel sinds maart werken aan de serie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah jammer, had me al verheugd op al die woke shit Kratos als een LBQT transgender en shit

0
test

@The soy sauce zn zoon moet nog opgroeien he, die kan ook alle kanten op gaan

0
test

@-JK- Nouja als ze de Noorse mythologie volgen is het ook nog behoorlijk trouw aan het bronmateriaal.

0
test

@-JK- In de Noorse mythologie veranderd Loki in een merrie om zich voor te planten en geboorte te geven aan een paard met 8 benen.

0

@The soy sauce jij bent echt cool zeg

0
test

Een man van weinig woorden en dan een serie er om heen bouwen. Dat werkt goed in de game, maar in een live action serie weet ik het zo nog niet.

0
test

@xeros personen om hem heen zullen het narratieve werk doen vermoed ik.. En wanneer kratos zijn mond opentrekt zal het voor dramatische effect zijn.. Zo iets gok ik tenminste haha

0
test

@xeros Ik dacht precies hetzelfde toen ik hoorde dat ze Daryl van The Walking Dead een spinoff serie gingen geven... xD

0
test

@xeros Werkt ook goed in animatie (zie b.v. Primal en Samurai Jack (live action ook wel : mandelorian , mad max, en clint eastwood zei ook nie al te veel in die ouwe westerns).)

0

@xeros Werkt prima in The Mandalorian

0

@xeros The Terminator werkte anders ook prima

0

Aanbevolen voor jou