God of War Ragnarök-update voegt onder andere New Game Plus toe

God of War Ragnarök-update voegt onder andere New Game Plus toe

Nieuwe uitrusting, zwart-wit modus en aangepaste eindbazen en vijanden

Er is een gratis update voor God of War Ragnarök uitgekomen waarmee onder andere een New Game Plus-modus is toegevoegd.

Met de modus kunnen mensen die de game hebben uitgespeeld opnieuw beginnen aan het spel, maar wel hun ontgrendelde uitrusting, wapens en skills meenemen. Ook gaat de levelcap omhoog. De Sonic- en Hex-pijlen moeten wel weer opnieuw ontgrendeld worden.

Er is daarnaast nieuwe uitrusting te ontgrendelen, waaronder de Armor of the Black Bear, de mantel die Kratos aan het begin van de game draagt en waar fans al sinds release om vragen. Daarnaast is er de Spartan Armor, alsmede kleding gebaseerd op Zeus en Ares. Ook zijn dertien bestaande uitrustingen aangepast met nieuwe kleuren en combinaties. Er zijn daarnaast meer opties in de Nilfheim Arena, sommige endgame-bazen en vijanden zijn aangepast en er zijn nieuwe Enchantments. De game kan nu ook in zwart-wit gespeeld worden.

Meer details zijn op PlayStation Blog te lezen. God of War Ragnarök is verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4. In de eerste week van release werden er meer dan vijf miljoen exemplaren van de game verkocht.

God of War Ragnarök New Game Plus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De nieuwe armor set ziet er goed uit en new game + is zeker welkom, maar spelen in zwart wit snap ik niet helemaal.

0
test

@OldManGamert haha, ik dacht het ook. Ook in Gost of Tsushima de Kurosawa-mode aangezet... maar naar een tijd dacht ik "No way, dit spel is te mooi in kleur om z/w te spelen" XD

0
test

@its_charro oh ja daar zit het ook. Mischien in ng+ een keer proberen want idd de kleuren zijn te mooi daarvoor. Niet in GOW haha

0

Aanbevolen voor jou