God of War Ragnarök snelst verkochte first-party PlayStation-game ooit

God of War Ragnarök snelst verkochte first-party PlayStation-game ooit

God of War Ragnarök is de snelst verkochte PlayStation-game ooit die door Sony zelf is ontwikkeld en uitgegeven.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. In de eerste vijf dagen van release zijn er wereldwijd 5,1 miljoen exemplaren van de game verkocht. Logischerwijs is daarmee ook een nieuw record voor de God of War-franchise gezet. De vorige snelst verkochte first-party game van Sony was The Last of Us: Part 2.

Het gaat volgens Sony specifiek om de periode van 9 tot en met 13 november. Daarbij gaat het om de verkoop van de PlayStation 5- en PlayStation 4-versies en fysieke en digitale exemplaren bij elkaar opgeteld.

God of War Ragnarök is nu verkrijgbaar op PS5 en PS4. Het is een direct vervolg op de in 2018 uitgekomen game God of War, waarbij Kratos en zoon Atreus zich middenin de Noordse mythologie bevinden. Gisteren liet de regisseur van de game nog weten dat de kans op downloadbare content voor het spel nihil is.

Het spel werd op Gamer.nl beloond met een 9: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zeer terecht. Wat een geweldige game!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Staat bij mij zeker in mijn top 5 van Playstation exclusives. Van games allertijden moet ik nog een plaatsje verzinnen (heb zoveel goede games gespeeld), maar zeker dat hij daar ook vrij hoog gaat eindigen.

0

@Snoop213 oeeehh de donkey Kong country reeks waren ook wel heerlijke games he Werd ik vroeger zo blij van. wordt tijd voor een nieuwe game

0
test

@Roy36NL Donkey Kong Country 1 en 2 zijn klassiekers. Ik moet Tropical Freeze nog steeds uitspelen.

0
test

@Snoop213 Pfff... zeg je wel iets. Top 5 games aller tijden? Niet voor mij. Maar dit is wel verreweg mijn GOTY en in zijn genre van ACTION-adventure... zeker wel op nummer uno. Ik ben blij dat ik mijn PS5 voor deze game beneden heb gezet. Soundbar + 65" 4K... er zijn weinig betere ervaringen. Mijn (willekeurige) top 5 zou overigens zijn: Resident Evil 2 Remake, Persona 5 Royal, Final Fantasy IX, Batman: Arkham City en A Link to the Past (+ Super Metroid randomizer). Ik cheat dus een beetje door 6 games te noemen. :P Dit zijn een beetje de titels die ik minimaal 3 keer heb uitgespeeld.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou