God of War Ragnarök-maker acht kans op downdloadbare content erg klein

God of War Ragnarök-maker acht kans op downdloadbare content erg klein

De kans dat God of War Ragnarök een uitbreiding krijgt is erg klein, zo heeft de regisseur van de game laten weten.

Regisseur Eric Williams was onlangs te gast in de 

Watch on YouTube

- waarin hij ook meldde dat hij graag aan de Castlevania-frachise zou werken - en een fan vroeg hem of spelers nog downloadbare content voor Ragnarök kunnen verwachten.

Williams laat als reactie weten dat Ragnarök al een behoorlijk grote game is en dat de kans zeer klein is. "Ik weet niet man, dat spel is al groot. Ik denk dat we alles dat we hadden er in hebben gestopt, dus ik zou er niet op rekenen."

God of War Ragnarök is sinds kort verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4. Gamer.nl beloonde het spel met een 9: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En zo hoort het ook! Gewoon een volledige game maken en in een keer uitbrengen.

0

@Michael-Raymond-Clayton +1

0

@Michael-Raymond-Clayton Als ze nu pas aan de DLC zouden beginnen dan was de game alsnog gewoon af!

0
test

@Iconic ieder zijn ding. Ik vermaak me gek met dit spel, maar als ik het heb uitgespeeld zit ik over een jaar niet meer te wachten om het weer op te pakken voor wat DLC. Dan zit ik er niet meer in. En ontwikkelaars die op voorhand toffe content achter houden om na een paar maanden als DLC aan te kunnen bieden, vind ik dus een beetje onfris. Dan verkoop je eigenlijk een soort episodische game zonder dat je daar eerlijk over communiceert. Ik ben ik elk geval blij dat ze voor God of War niks hebben achtergehouden!

0
test

@Michael-Raymond-Clayton helemaal mee eens !

0

@Michael-Raymond-Clayton Ik koop om die reden ook DLC en ontwikkelaars die het verhaal niet afronden in de main game, daar zijn er wel een paar van, koop ik geen games meer van.

0
test

@Michael-Raymond-Clayton Mee eens. Hoewel ik geen probleem heb met meer van iets wat goed was vind ik het wel jammer als dlc doorgaat op waar de origineel stopte. Want dan voelt het inderdaad als overduidelijk achter gehouden materiaal. Soms vind ik dlc wel kunnen. Ik heb me wel vermaakt met bijvoorbeeld Immortal fenix rising dlc waar je ineens in Azie zat. Op zich bracht dat te weinig vernieuwing om echt super speciaal te zijn maar het was ook overduidelijk dat dat niet uit de originele game is getrokken. Dus op die manier is het dan wel geoorloofd in mijn gevoel omdat de dlc eigenlijk een andere( Kortere) game is. Maar verder ben ik het dan ook helemaal met je eens. Terug naar vroeger. Geen day one patches en een game volledig uitbrengen.

0
test

Precies zoals ze bij het vorige deel hebben gedaan.

0

Aanbevolen voor jou