God of War Ragnarök-acteur hint naar terugkeer van Tyr

God of War Ragnarök-acteur hint naar terugkeer van Tyr

Op wat voor manier is echter niet duidelijk

Acteur Ben Prendergast, die de stem van Tyr insprak in God of War Ragnarök, heeft gehint naar de mogelijkheid dat het personage in de toekomst terugkeert.

Dat deed hij tijdens een panel op Pax East (via Shark Games). Toen er over zijn rol als Tyr werd gepraat, meldde hij het volgende: "Ik kan je dit zeggen: je hebt het laatste van Tyr nog niet gezien."

Wat Prendergast daar precies mee bedoelt, is niet bekend. Mogelijk hint hij naar een nieuwe God of War-game, maar het kan ook dat Tyr bijvoorbeeld in andere media zal voorkomen. Overigens maakte Prendergast wel duidelijk dat hij "een klein beetje" over de toekomst van de God of War-franchise weet, "maar niet veel."

Eerder liet Santa Monica Studio al weten dat de Noordse saga binnen God of War met Ragnarök is afgerond. Wellicht is de studio van plan om in de toekomst een nieuw deel in een andere setting te maken. Mogelijk is daarin ook ruimte voor Tyr.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Als ze met GoW doorgaan hoop op een spirtual sequel. Vergelijkbare premise, maar zonder Kratos. Misschien met een oudere Atreus, of misschien met Tyr die naar een andere beschaving reist. Keltisch, Egyptisch, Indisch, Chinees, Japans, whatever. Tyr heeft veel gereisd voor zijn gevangenschap door Odin en is een God of War dus het zou passen. Ik vond Tyr wel cool, zou hem graag zien in zijn eigen game.

0

Aanbevolen voor jou