God of War-acteur: 'Het zou cool zijn om Atreus uit te zien groeien tot een man'

God of War-acteur: 'Het zou cool zijn om Atreus uit te zien groeien tot een man'

Wellicht ooit in een nieuwe God of War-game...

Sunny Suljic, de acteur die het God of War-personage Atreus vertolkt, lijkt het interessant om in de toekomst een volwassen versie van het personage te zien.

Dat meldde hij tijdens de uitreiking van de Bafta Game Awards aan The Gamer. Er werd specifiek gepraat over de toekomst van de God of War-reeks. "Ik denk dat er veel dingen zijn die met Atreus gedaan kunnen worden, en mensen die aan het narratief werken hebben daar een beter beeld bij dan ik."

Hij vervolgde: "Ik denk dat het cool zou zijn om Atreus uit te zien groeien tot een man. Ik heb de kans gehad om samen met het personage op te groeien, dus ik zie mijzelf erg terug in het personage. Ik heb het gevoel dat we ons beiden tegelijk ontwikkelen."

Atreus is in de God of War-reeks de zoon van hoofdpersonage Kratos. Hij komt voor in het in 2018 verschenen God of War en het directe vervolg God of War Ragnarök. 

Ontwikkelaar Santa Monica Studio gaf eerder al aan dat met Ragnarök het verhaal rondom de Noordse setting is afgerond. De reeks kan in de toekomst dus terugkeren, maar het is waarschijnlijk dat een nieuw deel zich ergens anders afspeelt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben benieuwd of Santa Monica en Sony het aan zouden durven om een God of War game te maken zonder Kratos. Een kleine spin-off zoals Uncharted The Lost Legacy of Miles Morales kan zeker, maar een volledige game? Denk toch dat veel mensen zouden afhaken.

0

@poklaan Ben het ergens met je eens, maar ergens trekt Brok mij ook nog heel erg. De nieuwe personages zijn wel echt heel goed beschreven. En de combat met atreus en die reuzin was ook al redelijk uitgewerkt. Daarnaast nog alle losse lersonages van Atreus' solo avonturen. Zie zeker wel mogrlijkheden

0

Aanbevolen voor jou