Geruchten rondom nieuwe State of Play laaien op

Geruchten rondom nieuwe State of Play laaien op

Volgens geruchten zou Sony deze maand nog een nieuwe State of Play-livestream uitzenden.

Zo meldt FoxyGames_UK dat het bedrijf de laatste State of Play-uitzending van het jaar voorbereid. "Niet honderd procent bevestigd, maar ik geef gewon door wa ik heb gehoord." 

Het Twitter-account Latest PS5 claimt dat Hogwarts Legacy, de aankomende Harry Potter-game, wel eens tijdens de State of Play getoond zou kunnen worden. Volgens geruchten zou die game eigenlijk al tijdens The Game Awards vorige week worden getoond, maar werd de trailer op het laatste moment vervangen voor de trailer van de Wonder Woman-game.

Insider AccNGT, dat eerder al informatie over Star Wars Eclipse lekte voordat de game officieel was aangekondigd, meldt ook dat dat er binnenkort iets getoond gaat worden rondom Hogwarts Legacy. Vooralsnog is dit alles echter nog niet officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Poeh ik hoop zo erg dat dit een topgame wordt. Alle ingredienten zijn er voor iets moois, alleen durf ik tegenwoordig niet meer te enthousiast te worden over een game na al die misbaksels van de laatste tijd.

0
test

state of play... Sorry dat ik het zeg... Maar al die state of play's Ik vond ze eigenlijk allemaal wel flink tegenvallen. Ik zou zeggen dat sony/playstation daar toch ok een beetje mee wil inspelen om mensen lekker te maken voor de ps5.. Moet zeggen dat ik totaal maar dan ook echt totaal nog geen rede zie voor aanschaf PS5. Kom eens met een knaller van een game... [ala uncharted] Uncharted zou voor mij persoonlijk een systemseller kunnen zijn. En bij al dat wat ze nu steeds laten zien denk ik vooral.... Leuk maar dat kan op zelfs de ps3 ook nog wel. [Op een paar games na dan]

0

@CHILLOZZ Ik snap je punt, zo sta ik er zelf ook in. Alleen Sony heeft geen systemen om te verkopen. Ik denk daarom dat ze ook GoW en Horizon wat uitstellen. Dit zijn normaal die systemsellers, maar door het tekort heb je daar niet veel aan.

0

@Gilbie Ik denk dat je hier best wat gelijk in kan hebben. De toppers pas uitbrengen als er genoeg consoles zijn die mensen gaan kopen. Als je dat samen laat vallen met een game als GoW ben je meteen weer door de voorraad heen.

0
test

@CHILLOZZ voor mij was die er al ratchet and clank, maar toen dacht ik dat god of war en horizon ook ps5 ex zouden zijn, maar jim ryan worden van we belief in generations was daarna weg en komen deze 2 toppers ook naar ps4 aan ene kant jammer maar snap het wel dat ps4 grotere afzet markt is op dit moment.

0

Aanbevolen voor jou