Gerucht: Horizon Forbidden West komt deze maand naar PS Plus Extra

Gerucht: Horizon Forbidden West komt deze maand naar PS Plus Extra

Horizon Forbidden West zou vanaf 21 februari speelbaar worden via PlayStation Plus Extra.

Dat meldt insider billbil-kun op social media. De persoon in kwestie lekt de afgelopen tijd maandelijks de PlayStation Plus Essential-games uit en zit er tot nu toe nooit naast.

In een Twitter-bericht claimt hij dat Horizon Forbidden West, Resident Evil 7 Biohazard, Borderlands 3 en Scarlet Nexus op 21 februari aan PlayStation Plus Extra worden toegevoegd. Vooral Horizon Forbidden West is een opvallende toevoeging, omdat de game nog maar een jaar geleden uitkwam. Mogelijk wordt dit gedaan om spelers warm te krijgen voor de uitbreiding Burning Shores, die op 19 april uitkomt.

Er ontstond in eerste instantie verwarring door de Premium- en Extra-banners in de illustratie die billbil-kun plaatste, maar de insider zet deze banners altijd in zijn leaks om aan te geven dat de spellen zowel via Extra als Premium speelbaar worden. Ze lijken dus niet aan te duiden welke spellen op Premium en welke op Extra verschijnen. PS4- en PS5-games worden normaliter via de Extra-tier toegevoegd en zijn dan logischerwijs ook speelbaar via het duurdere Premium-abonnement.

Op moment van schrijven heeft Sony bovenstaande titels in ieder geval nog niet officieel bevestigd voor de dienst.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als dit klopt, krijg ik een grote deuk in mijn sociaal leven...

0
test

@Legolas ha, die van mij krijgt juist een boost. Heb de helft ervan al gespeeld en de andere helft is niets voor mij. Maar ook buiten het aanbod op PS Extra nog genoeg te doen om mij te behoeden voor een sociaal leven ;)

0

Aanbevolen voor jou