Fysieke versies van Resident Evil 4 duiken al op

Fysieke versies van Resident Evil 4 duiken al op

De fysieke versie van de remake van Resident Evil 4 ligt mogelijk al op straat.

Daar waarschuwt insider Dusk Golem voor. Daardoor is het mogelijk dat er spoilers op het internet verschijnen. "Gewoon als waarschuwing, Resident Evil Remake is honderd procent zeker in het wild. Heb een paar clips gezien waar mensen me op wezen. Ik zal ze niet delen, maar als je spoilers wil ontwijken is nu de tijd om voorzichtig te worden," schrijft hij op Twitter. 

De remake van het in 2005 verschenen Resident Evil 4 komt officieel pas op 23 maart uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

Spelers kunnen al wel aan de slag met de Chainsaw Demo. De demo bevat een aangepaste versie van de openingsscène uit de game, waarin Leon S Kennedy een Europees dorp bezoekt en hij kennismaakt met de lokale bevolking. De demo bevat geen tijdslimiet en kan onbeperkt worden gespeeld. 

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spoilers uit een game van 2005 :P

0
test

@Lord Ganon Nou geloof het of niet er zijn mensen die toen niet geboren waren, of heel erg jong waren. En tot de remake aangekondigd werd hadden ze grote kans ook nooit in deze game interesse gehad ivm gedateerde gfx en zo. Dus ja spoilers omdat voor die groep deze game niet uit 2005 komt maar uit 2023 Voor mij zal het kwa verhaal vrij weinig spoilers zijn. Aan de andere kant wil ik dan nog deze game zelf her ontdekken en niet via spoilers al zien hoe bepaalde momenten gaan zijn, en of wat er anders is.

0

@watashi wa maurice desu. Dan nog is het hele verhaal al bekend dus is het vrij onmogelijk om spoilers te verspreiden. Of ze moeten er nieuwe dingen in hebben verwerkt.

0
test

@brushaway dat dus... ;)

0
test

@brushaway Ik ben het niet eens dat dat een criterium is. Dus iemand die deze game niet kent kent wel het verhaal? Dat lijkt me sterk. Je hebt dus niet gelezen en begrepen dat er een grote groep gamers deze game niet kent. Dus ja dat is voor hen wel degelijk een spoiler. Anders kan ik tegen iemand die nu 23 of jonger is op het werk wel het hele Star Wars verhaal gaan vertellen als die aangeeft de films te willen gaan zien want ja hey, het hele verhaal is toch al bekend dus ja ik ben dan geen spoilers aan het vertellen. Denk dat die persoon het toch niet leuk vind als ik dat doe. Nu net omdat dit een remake van een game is en dus nieuwe doelgroep gaat aanboren is het wel degelijk goed dat ken even waarschuwde dat er dingen in beeld komen die dus niet in de demo van afgelopen week zat. Niet voor mij, niet voor jou en niet voor alle anderen die in 2005 tot zegt 4 jaar geleden deze game speelden Maar iedereen die deze game nu pas voor het eerst gaat beleven wil dat ook zo fris mogelijk. Ook al is het verhaal al bekend bij die andere groep voor hen is dat niet. Dus dat zijn wel degelijk spoilers. Een spoiler is niet enkel als iets totaal nieuw is. Een spoiler is ook als jij nu voor het eerste een film gaat kijken op aanraden van collega’s of vrienden maar dat zij al meteen de beste momenten verklappen. Want een spoiler is altijd mogelijk als het om iets gaat waar die persoon nog niks van wist en wel wil gaan beleven . Ik vind het meer dan netjes dat die gast het even meld voor iedereen die er fris en zonder teveel gezien in wil stappen. Dan ligt de keuze van kijken in ieder geval bij jezelf. Ps Spoilers zijn overigens niet enkel verhaal gedreven. Maar zo ver dachten jullie nu niet na. Spoilers is ook laten zien hoe dingen eruit zien. Hoe gameplay werkt. Welke stemmen erin zitten. Hoe lang de game duurt. Noem maar op. Dus deze filmpjes zijn nog meer spoilers omdat nu net de gfx een reden is voor velen om het te herspelen, en dus is dat wel degelijk zonde als je dan al teveel ziet, en sommige situaties later in de game al matig voelen omdat je het al eens zag. Dat is de definitie van spoilers. In ieder geval voor mij,

0

Aanbevolen voor jou