Final Fantasy-producent heeft grote aankondiging in petto

Final Fantasy-producent heeft grote aankondiging in petto

Final Fantasy-producent Yoshinori Kitase meldt dat er een grote aankondiging rondom de franchise op de planning staat.

Kitase deelde zijn nieuwjaarswensen op de officiële Final Fantasy-website. Daarin herinnert hij fans er aan dat Final Fantasy 16 dit jaar verschijnt. Ook laat hij weten dat de productie van Final Fantasy 7 Rebirth, het tweede deel in de remakereeks van de klassieke rpg, op stoom komt. "We zullen wanneer de tijd er rijp voor is meer delen."

Daarna meldt hij het volgende: "Er staat nog een grote aankondiging - niet gerelateerd aan FF7 - op de planning waar ik nog niets over kan zeggen. Maar wees er zeker van dat we er hard aan werken om van 2023 het spannendste jaar tot nu toe te maken."

Er wordt door fans gespeculeerd dat er een remake van Final Fantasy 9 en een remaster van Final Fantasy Tactics op de planning staan. Deze spellen werden namelijk genoemd op een uitgelekte Nvidia GeForce Now-lijst uit 2021. Diverse andere genoemde titels op die lijst zijn inmiddels wel aangekondigd of zelfs uitgekomen, waaronder de pc-versie van Final Fantasy 7 Remake en een remaster van Chrono Cross.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe graag ik een big budget remake van FF9 ook zou spelen zou ik liever wat nieuws zien in plaats van een remaster en een remake.

0
test

AUB laat ze een remake aankondigen van Final Fantasy 8. Na Final Fantasy 7 is deel 8 toch wel mijn favoriet. Ik ben benieuwd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik heb dus vrijwel alle Final Fantasy delen gespeeld met uitzondering van deel 9. Deze heeft mij nooit echt kunnen grijpen. Zal sowieso wel even duren voordat een andere remake uitkomt. We mogen zekere niet klagen met eerst deel 16 in juni en Rebirth tegen het einde van het jaar. Het gaat een mooi jaar worden

0
test

@Slicesilencer En ik ben het met jou en Coola eens, Laats die ff8 remake maar komen. Liever dan deel 9. Die game is wel leuk maar voelt wat beperkt omdat personages al een vast beroep hebben. Maar goed deel 9 mag van mij ook. Maar liefste 8 remake. En dan liever niet in delen zoals 7. Ook al snap ik die keuze wel. Want het levert zo extra geld op en is ook kwa grootte wel te verklaren. Maar ik kocht een ps4 voor die game, remake van deel 7, en nu dit weekend een ps5 gekocht voor deel 2. Ze slijten wel consoles aan mij, HAhah Dus het doel wordt wel bereikt. HAhah

0
test

@watashi wa maurice desu. Sluit me aan met deel 8, maar eerst even snel deel 7 afronden. 9 mogen ze van mij overslaan en dan 10 oppakken als remake.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik vind het verhaal in deel 8 echt heel goed en Squall als main character is echt geweldig. Zoals ik ook al tegen Coola zei gaan we dit jaar toch al verwend worden met 2 mooie delen

0
test

@watashi wa maurice desu. Het levert niet echt geld op om een remake van deel 8 in een deel te doen. De SNES-PS1 era games zijn gewoonweg te groot van formaat.

0

Aanbevolen voor jou