Final Fantasy 7 Remake Part 2 maakt volledig van PS5-hardware gebruik

Final Fantasy 7 Remake Part 2 maakt volledig van PS5-hardware gebruik

De PS5-update van het eerste deel heeft wel verbeteringen ten opzichte van de PS4-versie

Hoewel Final Fantasy 7 Remake een PlayStation 5-update krijgt, maakt het tweede deel in de remakeserie pas echt volledig gebruik van de mogelijkheden die de PlayStation 5 biedt.

Dat meldt regisseur Tetsuya Nomura in een interview met Famitsu. Vorige week werd de PS5-upgrade voor Final Fantasy 7 Remake aangekondigd in de vorm van Final Fantasy 7 Remake: Intergrade. Daarnaast komt er ook een extra hoofdstuk voor de game uit op PS5.

In het interview legt Nomura uit dat de PS5-versie van de game al enkele behoorlijke verbeteringen kent. "De graphics, lichtinval en textures zijn de belangrijkste verbeteringen, maar omgevingseffecten zoals mist zijn ook toegevoegd om het spel nog realistischer te maken."

Hij vervolgt: "Ook de adaptieve triggers worden deels ondersteund. Maar wacht voor een spel dat volledig gebruikmaakt van alle features van de PlayStation 5 alsjeblieft op de volgende game, waar we vanaf begin af aan dit erin kunnen verwerken."

Final Fantasy 7 Remake bevat alleen het eerste gedeelte van het oorspronkelijke spel. De rest van de game moet in aankomende delen worden behandeld. Wanneer het tweede deel precies verschijnt, is niet bekend. Ook is niet duidelijk of het tweede deel nog op PlayStation 4 verschijnt, al zou Nomura's antwoord er op kunnen wijzen dat het alleen voor de nieuwe spelcomputer is bedoeld.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou