Film gebaseerd op Days Gone in de maak

Film gebaseerd op Days Gone in de maak

Sony PlayStation Productions werkt aan een film gebaseerd op Days Gone.

Dat meldt Deadline. De film is gebaseerd op een script van Sheldon Turner, bekend van X-Men: First Class en de aankomende remake van Road House. Sam Heughan, bekend van Outlander, zou de rol van hoofdpersonage Deacon vertolken.

Volgens Deadline is het script "een liefdesbrief aan motorfilms". In de in 2019 uitkomen PlayStation 4-game rijdt Deacon op zijn motor door een post-apocalyptisch Amerika dat is overspoeld door een soort zombies. De game kwam later ook uit op pc.

Sony zet de laatste jaren fanatiek in op verfilmingen van diens IP's. Zo is er al een film gebaseerd op Uncharted uitgekomen en moet volgend jaar op HBO een serie gebaseerd op The Last of Us te zien zijn. Er wordt ook gewerkt aan films gebaseerd op Ghost of Tsushima en Gran Turismo en series gebaseerd op God of War en Horizon.

Toch is een verfilming van Days Gone opvallend, omdat ontwikkelaar Bend Studio niet aan een vervolg werkt, maar aan een nieuwe IP met multiplayerelementen. Over die game is nog niets bekend, behalve dat het bouwt op de openwereldsystemen uit Days Gone, maar een compleet nieuwe wereld biedt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Persoonlijk vond ik het een geweldig spel en vind het nog steeds jammer dat geen vervolg komt. Ergens had ik toch gehoopt dat Sam Witwer de hoofrol ook in de film zou spelen. Maar verbaast me ook weer niet dit dit niet gebeurt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou