'Fei Long zit niet in toekomstige Street Fighter-games'

'Fei Long zit niet in toekomstige Street Fighter-games'

Het personage Fei Long zou volgens componist Daniel Lindholm nooit meer in toekomstige Street Fighter-games voorkomen.

Dat meldt hij gedurende een vragensessie op YouTube. De livestream is nu niet meer beschikbaar, maar de betreffende quote is vervolgens online geplaatst door VG24/7

Lindholm zou van meerdere bronnen - "niet alleen Capcom, maar vrienden van de Lee-familie", hebben vernomen dat "alle gelijkenissen met Bruce Lee niet meer voor komisch effect mogen worden gebruikt". Fei Long is overduidelijk gebaseerd op de iconische vechtkunstenaar en acteur. "Daarom zien we Fei Long nooit meer terug."

Fei Long werd echter wel als serieuze ode aan Bruce Lee gebracht en Lindholm benoemt specifiek het verbod op personages gebaseerd op Bruce Lee die voor "komisch effect" worden gebruikt. Capcom heeft ook nog niet officieel gereageerd op de geruchten.

Eerder dit jaar kondigde Capcom aan dat Street Fighter 6 in ontwikkeling is. Verdere details over de game ontbreken nog.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik vond Fei Long op zich wel tof, ook al speelde ik niet veel met 'm. Als Cammy maar terug komt. Dat is toch wel mijn main geworden. Die kicks vind ik erg gaaf.

0

Aanbevolen voor jou