Fall Guys moet binnenkort opnieuw geïnstalleerd worden op PlayStation

Fall Guys moet binnenkort opnieuw geïnstalleerd worden op PlayStation

PlayStation-gamers moeten binnenkort Fall Guys: Ultimate Knockout opnieuw downloaden en installeren als men de game wil blijven spelen.

Dat heeft ontwikkelaar Mediatonic aangekondigd. Dat komt omdat de nieuwe uitgever van de game Epic Games is, dat Mediatonic onlangs over heeft genomen. Dat resulteert in een nieuwe launcher voor de game.

Mediatonic laat weten dat mensen op PS4 en PS5 weinig hoeven te doen om dit mogelijk te maken - vanaf 5 april wordt de nieuwe launcher uitgerold, kan de game niet meer via het oude icoontjes worden opgestart en moet de nieuwe laucher automatisch worden gedownload en geïnstalleerd. Alle progressie wordt overgezet, waarna de oude launcher gewist kan worden.

Om spelers iets terug te geven voor de moeite, kan men vanaf 5 april tot het einde van seizoen zes een gratis outfit gebaseerd op een haai downloaden. 

Mediatonic liet eerder al weten dat er in seizoen zes cross-platform progressie wordt geïntroduceerd. Ook zijn de Xbox- en Switch-versies nog altijd in ontwikkeling, al is het niet bekend wanneer die precies uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Crossplay zit toch allang in deze game? Zie vaak zat spelers met een PC icoontje bij de naam. Edit: Michel... :P Het gaat om cross-platform progression. Dit komt ook beschikbaar vanaf season 6.

0
test

@CroniC Woops, je hebt gelijkt. Aangepast!

0
test

Dus zelfs op sommige consoles heb je blijkbaar dat gedram met verschillende launchers voor verschillende games. Dus dat nieuwe nadeel van PC-gaming is blijkbaar ook weer een nadeel voor console gaming geworden. Je gaat je bijna nog afvragen waarom je nog zo'n console zou halen, want het vroegere grote voordeel, namelijk meer gemak en ongestoord met elke game meteen aan de slag, wordt vrij vakkundig steeds meer om zeep geholpen zo. Wat wordt de volgende stap: geklooi met grafische opties net als op de... o wacht, dat is er ook al bijgekomen tegenwoordig... Waarom wil de gamesindustrie het gamen toch zo bewerkelijk maken en steeds vervelender zo? Wie heeft hier nu echt belang bij? Wat is er mis met: spel in console en gamen maar, zonder gedoe eromheen; zoals voorheen ooit het geval was?

0
test

@Robert-Frans Niet zo overdrijven kerel, het is nog steeds veel gemakkelijker om te gamen op een console dan op een PC.. Niemand heeft last van een achterliggende launcher, en zoveel grafische opties als in een PC game zijn er niet. Dus dat geklooi, zoals jij het noemt, is helemaal niet aan de orde. Over het algemeen is het gewoon spel installeren, starten en spelen maar. Daarbij heeft elke console gamer exact dezelfde ervaring als de andere consolegamer. Dat is bij PC games wel even wat anders.

0
test

@CroniC Nou ja, in dit geval moet een spel dus opnieuw geinstalleerd worden vanwege een nieuwe launcher. Terwijl je zou denken dat de console zelf toch al als launcher zou moeten dienen. Dat is immers het hele idee van zo'n ding, leek mij. Maar goed, je zult vast wel gelijk hebben, hoewel het best mogelijk is dat het nog ingewikkelder gaat worden, daar consoles naar mijn idee wel degelijk zich steeds meer als halve PC's gaan gedragen.

0

Aanbevolen voor jou