E-mail wijst mogelijk op aankomende PlayStation VR2-showcase

E-mail wijst mogelijk op aankomende PlayStation VR2-showcase

Sony heeft dit weekend een promotionele e-mail over de PlayStation VR2 de deur uit gestuurd, wat mogelijk wijst op een aankomende showcase.

Diverse PlayStation-gamers - waaronderondergetekende - hebben dit weekend een e-mail ontvangen waarin meer werd verteld over de nieuwe vr-headset. De e-mail, genaamd 'Maak kennis met PlayStation VR2', bevatte geen nieuwe informatie.

Journalist Tom Henderson meldt dat Sony een paar weken voordat de PlayStation 5-showcase voor de release van de console werd uitgezonden, een soortgelijk e-mail werd verstuurd door het bedrijf. Henderson speculeert dan ook dat er binnenkort mogelijk wel eens een showcase rondom de headset uitgezonden kan worden.

Die theorie sluit aan op berichten van journalisten Greg Miller en Jeff Grubb, die eerder al aangaven ook te hebben vernomen dat er binnenkort mogelijk een PlayStation Showcase uitgezonden kan worden - wellicht over de PS VR2. De headset werd vorige maand op de Game Developers Conference al achter gesloten deuren getoond aan ontwikkelaars. Ook werd

Watch on YouTube

over het maken van PS VR2-games met Unity.

De afgelopen jaren heeft Sony op verschillende momenten details rondom de PlayStation VR2 onthuld. Zo bedraagt het oledscherm van de bril 4000 bij 2040 pixels (2000 bij 2040 per oog) en is het gezichtsveld 110 graden. Verder heeft PlayStation VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is. Dankzij vier camera's in het apparaat zelf hoeven er geen gekleurde leds op het apparaat te zitten zodat bijgehouden kan worden waar de speler is. Deze camera's volgen ook de controllers. Tot slot worden in de helm met camera's de ogen van spelers gevolgd, waardoor spelers hun ogen kunnen gebruiken om de camera te besturen.

Het is nog niet bekend wanneer de headset uitkomt. Wel is er al een eerste game onthuld, Horizon: Call of the Mountain.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Als er een vervolg op astrobot vr komt wordt het een insta buy

0

Aanbevolen voor jou