Demo van Resident Evil 4 Remake is nu beschikbaar

Demo van Resident Evil 4 Remake is nu beschikbaar

Sinds gisteravond is de 'Chainsaw'-demo voor Resident Evil 4 Remake beschikbaar.

Capcom had onlangs al gemeld dat er een demo zou komen, maar tijdens de nieuwe Capcom Spotlight gisteravond liet het bedrijf weten dat de demo meteen online zou komen op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series.

De demo bevat een aangepaste versie van de openingsscène uit de game, waarin Leon S Kennedy een Europees dorp bezoekt en hij kennismaakt met de lokale bevolking. Men kan de demo zo vaak spelen als men wil.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

De remake van Resident Evil 4 komt op 24 maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie. Onlangs werd aangekondigd dat er ook een gratis vr-modus voor PlayStation VR2 aan de game wordt toegevoegd.

Hieronder is een trailer van de demo te zien, alsmede enkele korte trailers van de game.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Net even wat gameplay bekeken. Ik zie geen verschil in aantal vijanden in het dorp. Wat is er volgens jou mis?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ah okay, zo ver ging het filmpje dat ik zag nog niet.

0
test

@Snoop213 Welk moment in de game is dat, wang ik herinner me indenken originele ook dat je bijvoorbeeld in een huis gebivakkeerd zit en ook hordes aan vijanden moest verslaan.als het dan nog meer is dan die momenten dan is dat mogelijk nogal overkill aan actie georienteerd.

0

Aanbevolen voor jou