Demo van One Piece Odyssey verschijnt op 10 januari

Demo van One Piece Odyssey verschijnt op 10 januari

Op 10 januari 2023 komt er een demo beschikbaar van One Piece Odyssey.

Dat hebben uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar ILCA aangekondigd. Het is niet precies bekend wat de demo gaat bieden, maar wel duidelijk is dat savedata meegenomen kan worden naar de volledige game die drie dagen later uitkomt.

One Piece Odyssey moet spelers vrij in de wereld van One Piece rond laten lopen en een compleet nieuw avontuur laten beleven. In de game stranden de Straw Hats, geleid door Monkey D. Luffy, vanwege een storm op zee op een mysterieus eiland. De groep is elkaar kwijt en gaat op onderzoek uit op het eiland om te achterhalen waar iedereen is en wat er aan de hand is met de vreemde bevolking.

Spelers kunnen niet alleen Luffy besturen, maar ook andere bekende personages in de vorm van Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie en Brook.

De auteur van One Piece, Eiichiro Oda, heeft de personages in monsters in het spel ontworpen. Ook bevat de game muziek van Motoi Sakuraba, onder andere bekend van de Dark Souls- en Tales of-franchises.

One Piece Odyssey komt op 13 januari 2023 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S. Hieronder is een nieuwe trailer van de game te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou