Death Stranding door 10 miljoen mensen gespeeld

Death Stranding door 10 miljoen mensen gespeeld

Death Stranding heeft in totaal 10 miljoen speler behaald op PS4, PS5 en Pc.

Dat laat ontwikkelaar Kojima Productions weten via een bericht op hun website. De mijlpaal werd gedeeld als onderdeel van de derde verjaardag van het spel. Bij dit spelersaantal wordt ook iedereen meegerekend die de game via abonnementen als PlayStation Plus en PC Game Pass hebben gespeeld. Ontwikkelaar Hideo Kojima plaatste op Twitter een video waarin het kantoor van Kojima Productions te zien is met taart en een scherm waar de tekst “Bedankt. 10 miljoen Porters. Death Stranding” op te zien is.

Gamer.nl gaf Death Stranding een 9,5 “Met Death Stranding behandelt Hideo Kojima grote thema’s als het hiernamaals, ouderschap, de connectie tussen mensen en zelfs klimaatverandering en het uitsterven van de mensheid. Hij brengt dit alles op even fabuleuze als verwarrende wijze in beeld. De kerngameplay – het vervoeren van pakketjes en ondertussen je evenwicht zien te bewaren – lijkt in eerste instantie tegenstrijdig simpel. Klikt het eenmaal, dan biedt het concept oneindig veel voldoening. Gecombineerd met de online functies die in de campagne zijn geïntegreerd, resulteert het in een van de meest unieke virtuele ervaringen ooit.”

De mijlpaal werd gedeeld in een bericht waarin de derde verjaardag van de game werd gevierd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Jeetje, je valt wel erg in de herhaling, zeg. Kun je niet gewoon een copy paste antwoord gebruiken? Aangezien je het zelfde antwoord steeds gebruikt maar met een verschillend woordje hier en daar. Haha :P

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Voor een niche titel is 10 miljoen nog wel respectabel, op de grote AAA plaat is het vrij insignificant natuurlijk. Maar die 10 miljoen zegt niets over hoeveel mensen het daadwerkelijk een leuke game vonden. Ik niet in ieder geval. Ik heb een woeste poging gedaan, maar ik ben nu eenmaal geen porter. Zo leer je ook eens wat over jezelf.

0
test

@gimbal2 10 miljoen zegt niks, game staat op ps plus en pc gamepass. Ik wil wel wete. Hoeveel mensen hem uitgespeeld hebben en gekocht hrbben

0
test

@hulstpower voor wat het waard is, volgens Trophy-data is het origineel door 25% uitgespeeld. Dat is niet heel veel minder dan bij bijvoorbeeld The Last of Us (29%) of Red Dead Redemption (30%). Volgens mij is dat niet uitzonderlijk. Maar er zijn ook games die veel beter scoren. TLOU Part 2 is door maarliefst 59% uitgespeeld.

0

Aanbevolen voor jou