De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend

De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend

Sony heeft de PlayStation Plus-games van de maand oktober bekendgemaakt.

Het gaat om racer Hot Wheels Unleashed (PS5 en PS4), vechtgame Injustice 2 (PS4) en stijlvolle shooter Superhot (PS4). Meer informatie over de games kan op PlayStation Blog gevonden worden. De drie games kunnen van 4 oktober tot en met 31 oktober geclaimd worden door alle PlayStation Plus-leden, ongeacht welke 'tier' ze lid van zijn.

Eerder dit jaar is PlayStation Plus vernieuwd. Het goedkoopste abonnment is Essential, waarmee men elke maand een paar gratis games ontvangt en online kan gamen. Met Extra kunnen ook een flink aantal PS5- en PS4-games gespeeld worden, terwijl Premium ook klassieke PlayStation-games ter beschikking stelt.

De PlayStation Plus Essential-games van september zijn nog tot en met 3 oktober te claimen. Het gaat om Need for Speed Heat (PS4), Granblue Fantasy: Versus (PS4) en Toem (PS5).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima games. Hotwheels stond nog op mn lijstje, eigenlijk vooral omdat mijn zoontje gek is op auto's. Injustice 1 heb ik wel gespeeld maar 2 schijnt beter te zijn dus die wil ik ook nog wel proberen.

0
test

Niet echt mijn type spellen, maar het is prima. Ik heb ps plus vooral voor de extra en premium games en deze games zijn een bonus. Dus ik voeg ze altijd maar toe aan de library voor het geval ik wel ooit zin heb in zo'n type spel.

0

Aanbevolen voor jou