De PlayStation Plus-games van april zijn bekend

De PlayStation Plus-games van april zijn bekend

De PlayStation Plus-games van april zijn vandaag uitgelekt.

Dealabs-gebruiker billbil-kun deelde de games. Hij heeft de afgelopen maanden vaker PS Plus- en Xbox Live Gold-games op voorhand gelekt en had het altijd bij het juiste eind. Sony heeft de line-up op moment van schrijven echter nog niet officieel aangekondigd, maar dat is een kwestie van tijd.

Het zou gaan om Hood: Outlaws & Legends voor PS5 en PS4, Spongebob: Battle For Bikini Bottom Rehydrated voor PS4 en Slay the Spire voor PS4. Laatstgenoemde twee games zijn via backward compatibility ook op PS5 speelbaar.

De PlayStation Plus-games van maart kunnen nog tot 4 april geclaimd worden. Het gaat om Ghost of Tsushima: Legends, Ghostrunner, Team Sonic Racing en Ark: Survival Evolved.

Eerder vandaag kondigde Sony aan dat het PlayStation Plus en PlayStation Now combineert. Er komen in juni drie verschillende niveaus van PlayStation Plus. Essential is identiek aan het huidige PlayStation Plus en blijft 8,99 per maand kosten, Extra voegt daar tot 400 downloadbare PS5- en PS4-games van Sony en partners aan toe - al gaat het niet om de nieuwste exclusives - en Premium voegt er 340 klassieke games van oude PlayStation-consoles aan toe.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou