De PlayStation Plus Extra en Premium-games van augustus zijn bekend

De PlayStation Plus Extra en Premium-games van augustus zijn bekend

Sony heeft bekendgemaakt welke games er in augustus aan PlayStation Plus Extra en Premium worden toegevoegd.

Eén van de spellen die wordt toegevoegd is Bugsnax (PS5 en PS4). Ook komt de multiplayerhorrorgame Dead by Daylight (PS5 en PS4) op de service. Ubisofts openwereldactiegame Ghost Recon Wildlands (PS4) wordt er ook op gezet. Daarnaast komen de PS4- en PS5-versies van de post-apocalyptische actiegame Metro Exodus naar PS Plus Extra en Premium.

Verder werd eerder al aangekondigd dat alle hoofddelen in de Yakuza-reeks naar de service komen. Deze maand gaat het om Yakuza 0 (PS4), Yakuza Kiwami (PS4) en Yakuza Kiwami 2 (PS4). Eerder deze maand werd Yakuza: Like A Dragon al toegevoegd.

Alle bovenstaande games komen vanaf 16 augustus voor alle PlayStation Plus Extra- en Premium-leden beschikbaar. Op PlayStation Blog kan meer gelezen worden over de spellen. Onderstaande games komen op die dag ook naar de dienst:

  • Everspace (PS4)

  • Monopoly Madness (PS4)

  • Monopoly Plus (PS4)

  • Trials of Mana (PS4)

  • Uno (PS4)

Vooralsnog zijn er geen klassieke games aangekondigd die op 16 augustus alleen voor PlayStation Plus Premium-leden beschikbaar komen.

PlayStation Plus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow toffe selectie!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Helemaal mee eens! Er zijn zoveel classics waarbij ik allang dit abbonement aangeschaft zou hebben zoals de PS2 Spyro / Crash / Sly / Ratchet & Clank games. Dan zijn er nog genoeg parels in andere genres die veel publiek kan trekken. Waarom ze dachten dat het huidige aanbod genoeg is daar sta ik van verbijsterd.

0
test

@Messtranor De dienst bestaat nu twee maanden, dus ik zou ook niet al te oordelen. Op zich is het best logisch dat ze eerst wat recentere grote titels doen om een breed publiek te trekken.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Nu vraag ik mij toch wel af, ga je daadwerkelijk veel gebruik maken van die classics wanneer deze games er zouden zijn, met alle nieuwe games die constant uitkomen? ik heb gekozen voor Extra omdat er toch wel een aantal games bij zitten die ik nog wil spelen van de afgelopen paar jaar, maar heb bewust geen premium gepakt omdat ik die classics toch niet ga spelen als ik ook de nieuwste (of nieuwere) games heb liggen. ook dat streamen zie ik het nut niet echt van in.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou