De lanceringstrailer van Kena: Bridge of Spirits

De lanceringstrailer van Kena: Bridge of Spirits

Ember Lab heeft de lanceringstrailer van Kena: Bridge of Spirits online geplaatst. Ook is er een fysieke editie aangekondigd.

Naast de lanceringstrailer is er ook een video uitgebracht die draait om de fotomodus van de game. Tot slot liet men weten dat Maximum Games een fysieke Deluxe Editie van de game uit gaat brengen voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Die fysieke editie bevat naast de game ook een digitale soundtrack, stickers en wat unieke in-game items.

Kena: Bridge of Spirits draait om de Rot , kleine wezentjes die om de titulaire held heen wandelen en hun krachten op verschillende manieren kunnen inzetten om de omgeving te beïnvloeden. Ook bevat de game snelle gevechten. Het spel verschijnt morgen op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gave trailer. Ben heel benieuwd naar dit spel. Maar komt het spel echt morgen uit want ik kan het nergens reserveren of vinden zoals bij bol.com of nedgame

0
test

@Saria282 er is bij mijn weten geen fysieke versie in omloop

0
test

@Saria282 komt morgen uit, maar alleen (nog) digitaal. Vandaar dat je het niet kan vinden bij bol of nedgame

0
test

@Jorn6810 bedankt voor de info. De eerste keer dat de game alleen digitaal te verkrijgen ziver ik weet

0
test

Ben echt benieuwd wat deze game gaat doen.. Het ziet er super schattig uit; maar gameplaywise heb ik niets overtuigends of vernieuwends gezien. Ook erg benieuwd naar de lengte. Krijg een klein beetje de indruk dat ze die facetten wat meer aandacht hadden mogen geven ipv zo'n uitgebreide photo modus .. maar goed; we gaan het zien.

0

Aanbevolen voor jou