Days Gone-schrijver: 'Vraag niet om vervolg als je een game niet op lancering koopt'

Days Gone-schrijver: 'Vraag niet om vervolg als je een game niet op lancering koopt'

De schrijver en creative director van Days Gone vindt dat spelers niet moeten klagen dat een game geen vervolg krijgt, wanneer men het spel niet op of rond lancering voor de volledige prijs heeft gekocht.

Dat meldt hij in een gesprek met game-ontwikkelaar David Jaffe op zijn YouTube-kanaal. Schrijver John Garvin reageert daarmee indirect op de eerdere geruchten dat SIE Bend Studio geen vervolg op Days Gone mag maken.

"Als je een game goed vindt, koop het dan voor de volle mep", aldus Garvin in de video. "Ik hoor gamers zo vaak zeggen dat ze een game in de uitverkoop halen, of via PlayStation Plus. Klaag niet dat een game geen vervolg krijgt als het op lancering niet werd ondersteund. Er werden op lancering miljoenen exemplaren van God of War verkocht en van Days Gone niet."

Garvin geeft wel aan dat hij beseft dat zijn mening sommige spelers boos kan maken. Volgens eerdere geruchten stelde Bend Studio aan Sony voor om een vervolg op Days Gone te maken, maar keurde Sony dat af. De studio zou kort aan een nieuwe Uncharted-game hebben gewerkt, maar zou weer van dat project af zijn gehaald.  Inmiddels zou Bend Studio aan een nog onbekende titel werken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Uh wat, volgens mij waren er ook nog een hoop problemen en irritaties bij Days Gone op t begin, dmv patches is t wel een stuk beter geworden. Zorg dan voor een game die goed en af is op launch, wat God of War wel was. Clown.

0
test

Het is een nieuwe IP. Spelers kennen het nog niet, je zal dus ze naar je game moeten halen om het te kopen op dag één. Spelers zullen eerder geneigd zijn om de reviews af te wachten. En ja, mij verbaasde deze game ook in hoe leuk ik hem vond. Moet ik dan maar zeggen.... nou niet dag gekocht, doe maar geen vervolg?

0

Aanbevolen voor jou