Capcom brengt komische Resident Evil 4 Remake-anime uit

Capcom brengt komische Resident Evil 4 Remake-anime uit

Capcom heeft de eerste korte episode van een anime gebaseerd op Resident Evil 4 Remake uitgebracht.

Het gaat om marketing voor de aankomende actie-horrorgame. Er moeten meerdere afleveringen van 'Resident Evil 4 Anime PV Resident Evil Masterpiece Theater - Leon and the Mysterious Village' uitkomen. De anime is gemaakt door Nippen Animation, bekend van Masterpiece Theater. De eerste aflevering is hieronder te zien.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden. De remake van Resident Evil 4 komt aanstaande vrijdag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc, maar er is nu al een demo beschikbaar.

Tom Kerkhof gaf in de Gamer.nl-recensie een 8,5 aan de game: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Watch on YouTube
Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De stijl doet een beetje denken aan de oude Heidi anime / cartoon.

0

@Rainking Nippon Animation is de animator van bekende jeugd shows zoals Heidi en Dog of Flanders

0

Aanbevolen voor jou