Bella Ramsey: 'Tweede The Last of Us-seizoen verschijnt eind 2024, begin 2025'

Bella Ramsey: 'Tweede The Last of Us-seizoen verschijnt eind 2024, begin 2025'

Actrice Bella Ramsey verwacht dat het tweede seizoen van HBO-serie The Last of Us eind 2024 of begin 2025 wordt uitgezonden.

Dat meldt ze tijdens een bezoekje aan The Jonathan Ross Show (via The Independent). "Het gaat wel even duren. Ik denk dat we eind dit jaar of begin volgend jaar gaan opnemen. Dus het wordt waarschijnlijk eind 2024, begin 2025."

Dat het nog anderhalf à twee jaar duurt voordat het tweede seizoen wordt uitgezonden, mag geen verrassing heten. De opnames van het eerste seizoen van The Last of Us besloegen bijna een jaar. Daarbij is het - zeker op HBO - steeds gebruikelijker dat er twee jaar tussen seizoenen van series zitten. Dit is bijvoorbeeld ook het geval bij House of the Dragon en het gebeurde ook bij het inmiddels geannuleerde Westworld.

De HBO-serie The Last of Us is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Naughty Dog. De gebeurtenissen uit het eerste seizoen, waarvan eerder deze week de laatste aflevering is uitgezonden, beslaan de gebeurtenissen uit de eerste game. Bella Ramsey speelt in de serie de rol van Ellie, terwijl Pedro Pascal de rol van Joel vertolkt. Het eerste seizoen moet deze zomer ook op dvd, blu-ray en 4k uhd uitkomen.

Lees hier alles wat we tot nu toe weten over het tweede seizoen van The Last of Us.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dan mooi moment om abonnement op HBO voor 2 jaar stop te zetten :-) Dat hebben ze ook wel verdiend nadat ze hun eigen exclusives zoals westworld zonder vooraankondiging van de streaming af hadden gehaald terwijl klanten midden in een seizoen zaten te kijken

0
test

@lightyears Je kan alles van HBO ook fysiek in huis halen.

0

Aanbevolen voor jou