Archie Madekwe en Orlando Bloom hebben rollen in Gran Turismo-film

Archie Madekwe en Orlando Bloom hebben rollen in Gran Turismo-film

Er zijn nog meer acteurs bekendgemaakt die een rol in de Gran Turismo-film hebben. Het gaat om Archie Madekwe en Orlando Bloom.

Madekwe is bekend van de serie See en zou de hoofdrol spelen in de film, zo schrijft The Hollywood Reporter. Volgens Deadline heeft ook Orlando Bloom, onder andere bekend van de The Lord of the Rings-films, ook een rol te pakken. Pas geleden werd al bekend dat David Harbour - bekend van Stranger Things en Black Widow - ook in de film speelt.

Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat de Gran Turismo-film op 11 augustus 2023 in de bioscoop moet draaien. Volgens Sony is de film gebaseerd op een waargebeurd verhaal en toont het hoe een tiener die Gran Turismo speelt zijn gameskills gebruikt om een reeks Nissan-wedstrijden te winnen en een professionele racewagencoureur te worden. Neill Blomkamp - bekend van District 9 en Elysium - regisseert de film.

PlayStation Productions is druk bezig met het verfilmen van diverse PlayStation-franchises. Zo is er al een film uitgekomen gebaseerd op de Uncharted-reeks en moet volgend jaar op HBO een The Last of Us-serie in première gaan. Ook wordt er gewerkt aan series gebaseerd op Twisted Metal (voor Peacock), Horizon (Netflix) en God of War (Amazon Prime Video). Tot slot moet er ook een film gebaseerd op Ghost of Tsushima uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou