Amazon bestelt officieel serie gebaseerd op God of War

Amazon bestelt officieel serie gebaseerd op God of War

Amazon heeft officieel een serie gebaseerd op God of War groen licht gegeven.

Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat er een tv-serie gebaseerd op God of War in de planning stond voor Amazon Prime Video. Nu is bekendgemaakt dat het eerste seizoen gemaakt mag worden.

Daarbij wordt gemeld dat men de serie gaat baseren op het in 2018 verschenen God of War - de Griekse periode uit Kratos' leven lijkt (voor nu) dus overgeslagen te worden, tenzij het via flashbacks aan bod komt.

De beschrijving van de serie komt nagenoeg overeen met de plot uit de in 2018 uitgekomen game: "Wanneer zijn geliefde vrouw sterft, trekt Kratos er met zijn vervreemde zoon op uit om haar as vanaf de hoogste piek te strooien - de laatste wens van zijn vrouw. Kratos realiseert zich al snel dat deze reis een epische missie in vermomming is, eentje die de band tussen vader en zoon test en Kratos uitdaagt om voor het lot van de wereld te strijden tegen nieuwe goden en monsters."

Rafe Judkins, bekend van Wheel of Time, wordt de showrunner van de serie. Mark Fergus en Hawk Ostby (The Expanse, Children of Men) zouden het script schrijven. Sony Pictures Television, Amazon Studios en PlayStation Productions produceren. Verdere details, zoals een geplande releasedatum, zijn nog niet bekend. Men zou achter de schermen al wel sinds maart werken aan de serie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cash grab eerste klas. Verzin iets nieuws zeg.

0
test

@armilo-theus Snap wat je zegt, echter is het een cash grab omdat ze weten dat mensen het gaan kijken en als streaming dienst wil je toch vooral mensen naar je platform krijgen. Het zou best aardig kunnen worden, maar vooralsnog wacht ik wel op de eerste trailers.

0
test

@FishSt1ck Ja maar tot nu toe gaat lukt het nog niemand om ook iets goeds neer te zetten. Plus ik heb god of war al gespeeld oftewel waarom zou ik gaan kijken als ik het verhaal al ken.

0
test

Zolang we de originele voice acteur krijgen Gruwelijke fight scenes met Kratos zien En een goed in elkaar gestoken verhaal i’ m down Realistisch gezien wordt het voor 99% een dikke drol. Live action shows ( gebaseerd op games ) kijk naar Halo, zijn gewoon zo moeilijk te maken In tegenstelling tot de aankomende LoU, wat gewoon veel meer drama bezit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@The soy sauce Dat is dan die gast van Stargate SG1 meen ik. Omdat de stem bij het personage past wil dit niet automatisch betekenen dat hij als acteur ook goed overkomt in een live action versie. Hij heeft verder niets noemenswaardig op zijn palmares staan en het argument kan gemaakt worden dat Stargate SG1 nu ook niet meteen de creme de la creme van de televisieseries is. Dus, van mij mag het, maar ik betwijfel of hij voldoende charismatisch is als acteur.

0
test

@Fordon_Greeman True..true, hij heeft idd wel wat vreemde cv : P Denk als ze voor een wat oudere Kratos gaan, hij de voordeel van de twijfel moet krijgen Wie anders? Hollywood kennende krijgen we Vin Diesel lol

0
test

@Fordon_Greeman niet zo negatief over Stargate SG1 he, die serie behoort wel mooi tot mijn top 3 favoriete series ever ;) Dat terzijde, ik denk ook dat hij minder past als live action Kratos. Hopelijk ook geen Vin Diesel, dan heeft Kratos het alleen over familie.

0

Aanbevolen voor jou