6 settings om aan te passen in Call of Duty: Modern Warfare 2

6 settings om aan te passen in Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 2 is nu uit, en menig speler is al hard op weg in de multiplayermodus. Hier nog zes settings om aan te passen voor optimale prestaties.

Zo is het voor het eerst in de Modern Warfare-reeks mogelijk om je gezichtsveld te verhogen om meer van de omgeving te zien. Voor ervaren spelers raden we minstens een field of view van 100 aan - test daarbij vooral de optie 'independent' en 'affected' om in te stellen of het gezichtsveld behouden blijft tijdens het richten.

Ook is het aan te raden zoveel mogelijk audiovisuele stoorzenders uit te schakelen, zoals motion blur, depth of field en het vervelende tinnitusgeluid veroorzaakt door een flashbang.

Tot slot kunnen spelers dit jaar ook kiezen tussen scorestreaks en killstreaks.

View post on Instagram
 

Nieuw verkooprecord voor franchise

Gisteren verscheen de review van Modern Warfare 2 op Gamer.nl. Ron Vorstermans gaf de game een 8 en concludeert dat het doet denken aan de oudere Call of Duty-delen: 

"Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty."

Vanochtend werd ook bekend dat Call of Duty Modern Warfare 2 een nieuw verkooprecord voor de franchise heeft gebroken. De game heeft in de eerste drie dagen van release voor 800 miljoen dollar aan exemplaren verkocht. Daarmee wordt het vorige record uit 2011 verbroken: toen werden er in vijf dagen voor 775 miljoen dollar aan exemplaren van Modern Warfare 3 verkocht.

Call of Duty Modern Warfare 2 is verkrijgbaar vanaf 69,95 euro (PS5)

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat zowel de Aim Response Curve Type en Score of killstreaks persoonlijk zijn. Ik heb Dynamic geprobeerd maar vind standaard veel fijner. En voor mij altijd Killstreaks > Scorestreaks. Daarnaast zal ik juist aanraden om onder Graphics -> View -> Camera de ''1st/3rd person camera movement'' naar ''(50%)Least'' te zetten. Help tegen motion sickness en zorgt ook dat je beter kan zien omdat het scherm minder schud tijdens verschillende acties zoals explosies etc. Had liever een optie "Off" gehad maar dit helpt al veel. Ook zou ik, als je minder goed of stabiel internet hebt, ''On-demand texture streaming'' uit zetten. Het spel zou er wel wat minder door uit gaan zien maar zal wel zorgen voor een wat minder stotterde gameplay omdat de textures niet goed laden, mocht je daar last van hebben.

0
test

@Paxopoxo Thanks, goede tips!

0
test

Wanneer je met een controller speel. Flip de trigger buttons zodat je (op PS) met L1 richt en R2 schiet. Het is even kort wennen als je dit niet gewent bent maar met de tijd ben je sneller met schieten omdat je de bovenste knoppen minder ver hoeft in te drukken dan de onderste. Speel je met Ps5 controller, haptic feedback uitzetten. Soms mount je je gun door je eigen reactie. Deze kan je op dubble tab zetten.

0

Aanbevolen voor jou