World of Warcraft ontvangt na The Worldsoul Saga meer uitbreidingen

World of Warcraft ontvangt na The Worldsoul Saga meer uitbreidingen

Het uit drie uitbreidingen bestaande hoofdstuk is niet het einde van WoW

Na The Worldsoul Saga, een verhaal dat drie uitbreidingen omslaat, zullen er nog meer uitbreidingen naar World of Warcraft komen.

Afgelopen week kondigde Blizzard tijdens Blizzcon The Worldsoul Saga aan, een nieuw narratief voor World of Warcraft dat verspreid wordt over drie nieuwe uitbreidingen. De eerste van deze drie uitbreiding komt in de loop van volgend jaar uit en gaat The War Within heten. Na The War Within volgen uitbreidingen Midnight en The Last Titan.

In gesprek met Digital Trends laat algemeen manager John Hight weten dat fans niet bang hoeven te zijn dat The Worldsoul Saga het einde van de game inluidt. "Dit is niet het einde van World of Warcraft; dit is het einde van dit grote hoofdstuk. We blijven hierna uitbreidingen maken."

In The War Within zullen spelers ondergronds gaan in Azeroth, waar Nerubians en een Allied-ras genaamd de Earthen Dwarves te vinden zijn. Spelers kunnen nieuwe zones zoals Isle of Dorn, Azj-kahet, Hallowfall en The Ringing Deeps verkennen en meedoen aan een nieuwe schattenjacht genaamd Delves. Hieronder is nog eens een trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze moeten wel met een verdomd goede uitbreiding komen wil ik het nog gaan spelen. In Dragonsoul was al beter dan de ellende ervoor, maar nog steeds zwaar 'time gated' in de hoop dat je een maand langer gaat spelen, daar moeten ze echt mee kappen!

-1

Aanbevolen voor jou