World of Warcraft krijgt vandaag battle royale-modus Plunderstorm

World of Warcraft krijgt vandaag battle royale-modus Plunderstorm

Ahoi maatje!

De mmorpg World of Warcraft bevat vanaf vandaag een tijdelijke battle royale-modus genaamd Plunderstorm.

Plunderstorm wordt met contentupdate 10.2.6 toegevoegd aan de populaire online rpg en zal een paar weken duren. De modus heeft een piratenthema, waarbij spelers in de Arathi Highlands op zoek moeten naar vaardigheden, upgrades en buit om te plunderen. Elk potje duurt tien tot vijftien minuten en begint met zestig spelers. De winnaar is degene die als laatste overblijft.

Spelers moeten een apart personage aanmaken voor Plunderstorm, dat uniek is voor dat speltype. Je kunt de modus in je eentje spelen, of een duo vormen met een andere WoW-speler. Je vindt spreuken en vaardigheden in de wereld, die daarna automatisch aan je actiebalk worden toegevoegd. In kisten kun je nog sterkere varianten van alle vaardigheden vinden.

Spelers worden voor hun moeite beloond met cosmetische voorwerpen, huisdieren, titels en mounts. Er is een speciale beloningsroute beschikbaar met daarin een Plunderlord-papegaai om op te rijgen en Bubbles de krab als huisdier.

Voor Plunderstorm is geen extra uitbreiding nodig. Spelers van World of Warcraft Classic kunnen de battle royale-modus dus ook spelen. Meer informatie is te vinden in de blogpost van Blizzard. Hieronder is de aankondigingstrailer van Plunderstorm te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou