World of Warcraft: Cataclysm Classic komt op 21 mei uit

World of Warcraft: Cataclysm Classic komt op 21 mei uit

De pre-patch verschijnt op 30 april

Vanaf 21 mei is World of Warcraft: Cataclysm Classic beschikbaar.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. Zoals ook met WoW Classic en eerdere uitbreidingen is gebeurd, zal Cataclysm Classic beschikbaar komen voor iedereen met een abonnement op World of Warcraft.

Spelers kunnen zeven nieuwe zones verwachten (Mount Hyjal, Vash’jir, Twilight Highlands, Uldum, Deepholm, Kezan en Gilneas), tien nieuwe kerkers, vijf nieuwe raid kerkers (drie op release), de Tol Barad-pvp-zone, een flexibel raid-lock-systeem waarmee spelers in dezelfde week zowel raids voor tien als vijfentwintig spelers kunnen doen, de toevoeging van Darkmoon Island en de mogelijkheid om te vliegen in Eastern Kingdoms en Kalimdor.

Op 30 april komt er al een 'pre-uitbreiding'-patch uit. Hiermee worden er onder andere speelbare Goblin- en Wargen-rassen toegevoegd en de Archaeology-profession.

Eind vorig jaar werd al aangekondigd dat Cataclysm Classic dit jaar zou verschijnen. Toen werden ook drie nieuwe uitbreidingen voor de reguliere World of Warcraft aangekondigd, die samen de Worldsoul Saga vormen. Deze nieuwe saga gaat van start met The War Within, dat ergens later dit jaar moet uitkomen.

View post on X
World of Warcraft: Cataclysm Classic

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou