Warhammer 40,000: Space Marine 2 uitgesteld naar tweede helft van 2024

Warhammer 40,000: Space Marine 2 uitgesteld naar tweede helft van 2024

Releasedatum wordt tijdens The Game Awards onthuld

Uitgever Focus Entertainment en ontwikkelaar Saber Interactive hebben Warhammer 40,000: Space Marine 2 uitgesteld naar de tweede helft van 2024.

De game stond eigenlijk gepland om ergens aankomende winter te verschijnen, maar dat blijkt niet meer haalbaar. "Op deze manier is er genoeg tijd om fatsoenlijk de puntjes op de i te zetten en de best mogelijke ervaring te garanderen. Focus Entertainment wil een game uitbrengen in de best mogelijke staat die de verwachtingen van ontelbare fans van de franchise overtreft." De precieze releasedatum van het spel wordt tijdens The Game Awards op 7 december aangekondigd.

Het vervolg op de in 2011 verschenen actiegame gebaseerd op het Warhammer-universum laat spelers wederom Lieutenant Titus besturen. Net als in het eerste deel gebruiken spelers allerlei wapens en dodelijke moves om vijandelijke Tyranids af te slachten. Volgens de makers kan men "epische gevechten op verre planeten" verwachten. De game verschijnt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Lars Cornelis ging eerder dit najaar al een uur aan de slag met de game: "Warhammer 40,000: Space Marine 2 lijkt zo een heel interessant schietspel te worden. Eentje die er enerzijds verbluffend uitziet en op technologisch vlak het genre naar een nieuw niveau stuwt, maar anderzijds juist aanvoelt als een behoorlijk traditionele shooter. Bovendien belooft Space Marine 2 met alle wapens, vijanden en achtergrondinformatie hondstrouw te zijn aan het bronmateriaal."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Damn, zag het al aankomen, maar baal er wel van =(

1
test

Zeker jammer. Staat bovenaan mijn verlanglijstje voor 2024.

0

Aanbevolen voor jou