Vr-abonnementsdienst Meta Quest+ aangekondigd

Vr-abonnementsdienst Meta Quest+ aangekondigd

Geeft abonnees twee vr-games per maand

Meta komt met de abonnementsdienst Meta Quest+, waarmee vr-gamers twee games per maand ontvangen.

Ht abonnement kost 8 euro per maand of 60 euro per jaar. Zolang men voor eind juli lid wordt, kost de eerste maand echter 1 euro. Het abonnement kan ook in de Benelux in de Meta Quest-app gevonden worden, al is er op moment van schrijven nog geen Nederlandse websitepagina beschikbaar.

Quest+ is specifiek bedoeld voor eigenaren van de Quest 2, Quest Pro en nog uit te komen Quest 3. De eerste games - voor de maand juli - zijn Pistol Whip en Pixel Ripped 1995. Ook is al bekend welke games in augustus worden aangeboden: Mothergunship: Forge en Walkabout Mini Golf. Meta belooft maandelijks games gekozen uit "de grootste hits, verborgen parels en klassiekers uit de catalogus".

Quest+ lijkt vergelijkbaar met diensten als PlayStation Plus en Xbox Live Gold, waarmee leden ook maandelijks een paar gratis games ontvangen. Net als bij die services blijven geclaimde games beschikbaar zolang men lid blijft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Weet je dit zeker? Ik was onder de veronderstelling dat dit alleen voor geclaimde Xbox 360-games gold. Corrigeer mij vooral en als je een linkje hebt waar het zwart op wit staat word ik helemaal blij!

[Reactie gewijzigd door MichelMusters op 27 juni 2023 - 08:38]

0
test

Klopt, het gold alleen voor xbox 360 games als je die voor oktober 2022 had geclaimed, alle andere games die je via je xbox gold account hebt gehad kun je niet meer spelen als je stopt, maar blijven wel aan je account gekoppeld zodat mocht je weer verder gaan je die games gewoon weer kunt spelen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ja, de waarheid ligt ergens in het midden, maar die nuance leek mij niet belangrijk genoeg voor het nieuwsbericht gezien het eigenlijk over Meta Quest+ gaat.

0
test

dit is serieus belachelijk. Een abbo voor 2 games(die je wellicht al hebt) dus dan betaal je eigenlijk al voor niks. En dan moet je ook nog verplicht het abbonement behouden om de games te kunnen spelen. ik weet niet wie de ideeen bedenkt bij Meta tegenwoordig. Maar de laatste tijd komen er echt alleen maar poep regels en opties. de Meta quest is geweldig begrijp me niet verkeerd. Maar hun ideeen erom heen… nopeeee

-1
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ja nou en? Als DEALER X er niets aan heeft dan is het serieus belachelijk. Punt.

0
test

Nouja, voor nieuwe gebruikers kan het wel interessant zijn, dit is precies hetzelfde als bij PS+ en Xbox gold. Maargoed, als je de headset voornamelijk voor pcvr gebuikt, kun je beter HTC Viveport doen, daar heb je dan tenminste honderden games tot je beschikking, zoals Gamepass. Speel je de spellen die je wilt spelen, stop je een tijdje, en gaat weer verder als er weer nieuwe leuke games bij zijn.

0

Aanbevolen voor jou