Voormalige Call of Duty-manager is nieuwe directeur van Blizzard

Voormalige Call of Duty-manager is nieuwe directeur van Blizzard

Vorige directeur Mike Ybarra kondigde vorige week zijn vertrek aan

Johanna Faries, de voormalige general manager van de Call of Duty-franchise, is benoemd tot de nieuwe directeur van Blizzard.

Faries begon in 2018 bij Activision Blizzard als hoofd van Call of Duty-esports en promoveerde in 2021 tot general manager voor de shooterfranchise. Gisteravond werd haar nieuwe rol als directeur van Blizzard via de officiële website van het bedrijf bevestigd. Ze begint op 5 februari.

In de open brief van Faries benadrukt ze het besef dat Blizzard ander soort ervaringen in vergelijking met Call of Duty levert. "Ik start deze nieuwe rol met een gevoeligheid voor deze dynamiek, en een diep respect voor Blizzard, terwijl we gaan verkennen hoe we onze universums naar nog grotere hoogtes kunnen brengen."

Afgelopen week kondigde Microsoft aan 1900 werknemers van Xbox, Bethesda en Activision Blizzard te gaan ontslaan. Tegelijkertijd kondigde Mike Ybarra, de vorige directeur van Blizzard, zijn vertrek aan. Ook werd een nieuwe survivalgame van Blizzard, genaamd Odyssey, geannuleerd. Activision Blizzard maakt sinds vorig jaar onderdeel uit van Microsoft.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vroeger was ik echt fan van Blizzard, maar de laatste tijd is het steeds minder geworden. Ik zou ze graag een reset willen geven en dat ze weer met echt goede games aankomen. Nu wacht ik eerst een maand of 2 na de release de reviews af en daarna ga ik er pas over nadenken of ik koop of niet. Vroeger was het blind op dag 1.

0

Aanbevolen voor jou