Verminder bugs in Baldur's Gate 3 door regelmatig 'Long Rest' te gebruiken

Verminder bugs in Baldur's Gate 3 door regelmatig 'Long Rest' te gebruiken

"Long Rest gebruiken is vergelijkbaar met het opschonen van je mailbox"

Spelers hebben ontdekt dat Baldur's Gate 3 minder bugs bevat als je regelmatig 'Long Rest' gebruikt.

Dat meldt Reddit-gebruiker u/Neville_Lynwood. De Long Rest-handeling zorgt ervoor dat je speler reflecteert op wat je hebt meegemaakt. Aan deze handeling zitten in-game veel systemen gekoppeld, die bij het gebruik van Long Rest resetten. Je tijdelijke buffs en elixirs verdwijnen bijvoorbeeld bij het gebruik van Long Rest. Allerlei minder zichtbare systemen, gekoppeld aan bijvoorbeeld bepaalde evenementen, quests of zijpersonages, zijn óók gekoppeld aan Long Rest.

Regelmatig Long Rest gebruiken, is volgens de Reddit-gebruiker vergelijkbaar met het opschonen van je mailbox, in plaats van je e-mails laten uitpuilen tot het e-mail programma niet meer goed werkt. Mocht je tegen veel bugs aanlopen in Baldur's Gate 3, kan dit je dus een handje helpen. De Reddit-gebruiker merkt ook op dat de game je eigenlijk aanmoedigt om Long Rest níét te gebruiken, bijvoorbeeld doordat je tijdelijke buffs verdwijnen, en doordat de tijd bij tijdgevoelige quests ook wordt doorgespoeld.

Bastiaan merkte in zijn review van de game ook op dat er hier en daar nog wat bugs voorkomen. Hij beloont Baldur's Gate 3 echter nog altijd met een 9,5: "Baldur's Gate 3 is de beste rpg in jaren. Het spel is niet voor iedereen gemaakt en bevat vooral voor niet-D&D'ers een steile leercurve. Maar wie bereid is er in te duiken, vindt een game die je meer keuzevrijheid biedt dan we ooit in genregenoten zagen."

Baldur's Gate 3 is nu uit op pc, en verschijnt op 6 september op PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het helpt ook om de game opnieuw op te starten. Zeker als de laadtijden (via een SSD*) niet zo lang zijn.

0

Aanbevolen voor jou