Verhalende missies Overwatch 2 gaan geld kosten

Verhalende missies Overwatch 2 gaan geld kosten

Eerste verhalende missies kosten samen 15 dollar

De verhalende missies die aan Overwatch 2 gaan worden toegevoegd, kosten geld.

Dat heeft Blizzard gemeld in een nieuwe blogpost. De eerste drie verhalende missies voor de game komen in het aankomende vijfde seizoen uit. Om toegang tot deze missies te krijgen moeten spelers de Overwatch 2: Invasion Bundle kopen. Deze kost 15 dollar - vermoedelijk rond de 15 euro.

In de bundel zitten naast drie verhalende missies ook duizend Overwatch Coins, een nieuwe Sojourn Legendary-skin en permanente toegang tot Sojourn als speelbaar personage - na het uitspelen van de verhalende missies.

Vorige maand kondigde Blizzard aan dat het de geplande PvE Hero-modus had geannuleerd. Het bedrijf beloofde toen nog wel met verhalende missies te komen, maar nu blijken die dus geld te kosten - een keuze waar logischerwijs niet alle spelers gecharmeerd van zijn.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blizzard wil wel echt heel graag van haar spelers/fans af.

-1
test

Ze zijn aan het downscalen voor een makkelijkere verkoop /s

0

Haha, 4D chess

-1
test

Waarom? Dacht je dat je gratis zou zijn dan?

0
test

Blizzard moet geen F2P titels meer maken, het is overduidelijk dat ze daar niet mee om kunnen gaan (zie ook Diablo Immortal). In de basis allebei goede games maar volledig verkloot door de onvoorstelbaar inhalige microtransacties.

-3

Voor Blizzard is Diablo Immortal tot nu toe een groot succes. Die game brengt miljoenen per dag in het laatje. Betreft Overwatch.. ik verwacht dat de meeste mensen die normaal een season pass halen voor Overwatch nu gaan voor deze bundel. Met die 1000 coins haal je gewoon de season pass. En voor 5 eurootjes de rest van de DLC. Deze bundel gaat gewoon goed verkopen.

0
test

Precies wat ik dacht. Voor 15 euro heb je genoeg coins voor de battlepass, een skin en verhalende missies. Voor veel spelers is dat wel een goede deal.

0
test

Ik zeg ook niet dat het geen succes is, ik zeg alleen dat het F2P model van Blizzard (en vele andere bedrijven) inhalig is. Logisch, want ze verdienen er dik aan.

-1

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Idd prima deal, je komt ook echt niet van deze planeet als je dacht dat het gratis zou worden. Ik dacht eigenlijk dat je de battlepass er bij kreeg. Die koop ik toch elk seizoen dus ben maar 5 eu extra kwijt.

0

Aanbevolen voor jou