Valve test een vernieuwde versie van de mobiele Steam-app

Valve test een vernieuwde versie van de mobiele Steam-app

Valve meldt een nieuwe versie van de Steam Mobile-app uit te rollen voor testers.

Niet iedereen kan al aan de slag met de vernieuwde Steam-app, de testronde is namelijk onderdeel van een “beperkte beta”. Valve zegt te wachten met het uitgeven van de vernieuwde app omdat de hij “op zoveel verschillende telefoons en apparaten kan worden gebruikt” en ze er zeker van willen zijn dat de app daar goed op werkt.

Valve zegt de app “herbouwd” te hebben “op een nieuw framework”. Ook is de vormgeving “gemoderniseerd”, want “de stijl van 2015 kon écht niet meer”, aldus Valves eigen nieuwsbericht. “Je kunt nog steeds door de winkel bladeren, Steam Guard-codes ontvangen en bevestigen wat je wilt ruilen. Maar de app biedt ook nieuwe opties zoals aanmelden met QR-codes, slimmere meldingen, een verbeterde bibliotheek en ondersteuning voor meerdere accounts.”

Wanneer de app voor iedereen beschikbaar moet worden is onduidelijk. Valve zegt te blijven testen “totdat we klaar zijn om de update voor iedereen beschikbaar te maken”.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kan je nu ook games spelen op je telefoon via steam? heb een paar towerdefends games die daar goed op zouden kunnen draaien.

0
test

@-JK- ja als ze dat nu eens voor elkaar kunne krijgen dat je alle game uit je lijst op je telefoon kunt spelen , dan word het nog wel eens interessant om hem op je mobile te gooien deze app. heb veel old skool games er op staan ..Doom , Hexen , quake ,blood carmageddon ,en nog een hele zooi :-) dit zijn wel leuk of af en toe eens een leveltje te spelen

0
test

@ravw ja precies en de meeste telefoons zijn al zoveel beter dan pc's van (heel) vroeger. Dan word het alleen nog de controlls configureren maar tegenwoordig kan je zon ding op je telefoon zetten zodat je telefoon er uit ziet als een switch, met controllers aan de linker en rechterkant. Heb nog niet zon ding maar dan is het zeker waard om aan te schaffen.

0
test

@-JK- Je kan streamen naar je mobiel en je PC als host gebruiken. h**ps://store.steampowered.com/news/app/353380/view/5264101341768013046

0
test

@NrFive Cool dat je een manier hebt gevonden om een link te pasten ;) Zeker interessant ook! Alleen in de comments vind men het wel erg klein op een telefoon schermpje. misschien dat low rez games er beter uit komen. Iets om te proberen, thx!

0

Aanbevolen voor jou