Update 2.0 voor Cyberpunk 2077 nu beschikbaar

Update 2.0 voor Cyberpunk 2077 nu beschikbaar

Gratis update voegt veel nieuwe mogelijkheden toe

De gratis update 2.0 voor Cyberpunk 2077 is gisteren uitgerold.

CD Projekt Red heeft op de officiële website van de game de patch notes gepubliceerd. Daarin vallen veel wijzigingen die tijdens eerdere presentaties werden aangekondigd nogmaals te lezen.

Zo past de update het politiesysteem aan, kan er vanuit een voertuig geschoten worden, kunnen banden lek gestoken worden, is de AI van vijanden en NPC's verbeterd, zijn er nieuwe perks om te ontgrendelen en worden diverse andere verbeteringen en bugfixes doorgevoerd.

CD Projekt Red raadt spelers aan om een nieuwe game te beginnen om de beste ervaring te hebben met de diverse verbeteringen die doorgevoerd worden. De systeemeisen van de pc-versie zijn ook aangepast. De update is beschikbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Zoals eerder al bekend werd gemaakt, komt op 26 september de betaalde uitbreiding Phantom Liberty uit voor de PS5-, Xbox Series- en pc-versies van de game. Spelers verkennen daarin het nieuwe gebied Dogtown, met nieuwe missies en dynamische gebeurtenissen, nieuwe kleding, wapens en cyberware.

Overigens wordt Phantom Liberty goed ontvangen - dit in vergelijking met de oorspronkelijke game die op release vanwege vele bugs en andere problemen voor veel ophef zorgde.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ahh, toch nog een nieuwsbericht er over :) Miste het gister en eerlijk is eerlijk, CDPR verdient hier alle lof en aandacht want wat hebben ze een ommezwaai gemaakt. De nare smaak van de launch en de bijbehorende leugens zijn, bij mij, nog niet weg maar ze hebben wel aangetoond dat ze het goed willen maken en er alsnog alles aan hebben gedaan om de beloftes die ze hebben gemaakt grotendeels in te lossen.

[Reactie gewijzigd door The_Stifmeister op 22 september 2023 - 06:28]

3
test

Met deze update is dit waarschijnlijk de game die ze uit wilde brengen.

1

Ik heb de game pas een aantal maanden geleden opgepakt en was blij verrast hoe polished de game was, vrijwel geen bugs tegengekomen. Zeker netjes gedaan. En de wereld is echt fantastisch, erg levendig.

1
test

Ipv de graphics nog verder op te poetsen, hadden ze beter de performance aangepakt, want die is sinds de update nog slechter geworden. Het verschil is gewoon dat mensen nu nieuwere kaarten hebben dus is het ok 🫤

[Reactie gewijzigd door do365nic op 22 september 2023 - 06:33]

0
test

Je kan terug rollen naar de oude versie, 1.63, mocht je dat willen.

1

Er zijn ook nieuwe grafische verbeteringen toegevoegd die gewoonweg meer vragen van je systeem.

1
test

Zoals Todd Howard het zou zeggen. Gewoon je shit upgraden. Het is wel grappig dat Cyberpunk 2077 beter runt dan Starfield.

0

Aanbevolen voor jou