Uniek ogende rpg Fantasian komt mogelijk naar Steam

Uniek ogende rpg Fantasian komt mogelijk naar Steam

Game heeft een diorama-achtig uiterlijk

De Apple Arcade-game Fantasian verschijnt mogelijk op Steam.

De game is namelijk via SteamDB in de Steam-database gevonden, wat meestal een goed teken is dat een spel naar het platform komt. Het spel verscheen in 2021 in twee delen op Apple Arcade, en het lijkt er op dat binnenkort de exclusieve periode afloopt.

Fantasian is ontwikkeld door Mistwalker, de studio achter games als Lost Odyssey en Blue Dragon. De rpg speelt zich af in een multidimensionaal universum, waar de balans in 'chaos en orde' een sleutelfactor wordt in de strijd tussen deze dimensies en de goden die er controle over willen hebben.

Uniek aan de game is dat de omgevingen echt door de ontwikkelaar zijn gemaakt en vervolgens digitaal in de game zijn gescand. Dat geeft Fantasian een diorama-achtig uiterlijk. Eerder dit jaar gaf de ontwikkelaar al aan dat men veel aanvragen voor een pc-versie ontving, en dat fans ook graag een vervolg zien.

De video hieronder is van de Apple Arcade-versie van het spel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waar is de tijd naartoe dat medewerkers van sites als deze wisten dat de CEO van Mistwalker ,Hironobu Sakaguchi, de vader is van Final Fantasy?

0
test

Ik ken Sakaguchi, maar het hoeft toch niet in elk nieuwtje van een Mistwalker-game vermeld te worden, lijkt mij. In elk nieuwtje van een Playtonic-game schrijf ik ook niet hoe diverse werknemers ooit bij Rare hebben gewerkt ;)

[Reactie gewijzigd door MichelMusters op 3 augustus 2023 - 15:47]

0
test

en waarom niet? :-p

0

Aanbevolen voor jou