Uitgebreide gameplay van Warhammer 40,000: Space Marine 2 getoond

Uitgebreide gameplay van Warhammer 40,000: Space Marine 2 getoond

Game komt ergens komende winter uit op pc, PS5 en Xbox Series

Uitgever Focus Entertainment heeft gisteren een bijna negen minuten durende gameplayvideo van Warhammer 40,000: Space Marine 2 uitgebracht.

In de video is te zien hoe Lieutenant Titus samen met zijn Ultamarine-broeders Chairon en Gadriel het opneemt tegen honderden Tyranids op de planeet Avarax. De video kan hieronder bekeken worden.

Het vervolg op de in 2011 verschenen actiegame gebaseerd op het Warhammer-universum laat spelers zoals gezegd wederom Lieutenant Titus besturen. Net als in het eerste deel gebruiken spelers allerlei wapens en dodelijke moves om vijandelijke Tyranids af te slachten. Volgens de makers kan men "epische gevechten op verre planeten" verwachten. De game wordt tevens speelbaar in co-op.

Een precieze releasedatum is er nog niet, maar Space Marine 2 verschijnt ergens komende winter op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een Collector's Edition kan al gereserveerd worden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo f*cking bruut!! Vond het eerste deeltje al geweldig (ook al was het geen geweldig spel, ik kon er met volle teugen van genieten, haha) maar dit in hedendaagse graphics is precies mijn ding. Laat maar komen! :D

0

Aanbevolen voor jou