Uitgebreide beelden van Dune: Awakening getoond

Uitgebreide beelden van Dune: Awakening getoond

Game komt op een nog onbekende datum uit op pc, PS5 en Xbox Series

Funcom heeft gisteren een stream uitgezonden waarin nieuwe beelden van het aankomende Dune: Awakening de revue passeerden.

Zo werd er niet alleen een nieuwe trailer met gameplaybeelden van de survival-mmo getoond, ook werd uitgelegd hoe de game zich tot de boeken en films verhoudt. Hieronder zijn beide video's te zien, alsmede de gehele livestream.

Dune: Awakening is een survival-mmo met een open spelwereld. In de game moeten spelers op Arrakis zien te overleven. Mensen moeten schuilplaatsen bouwen tegen zandstormen en leren te lopen op 'de oude manier' om zandwormen te vermijden. Daarbij zoekt men naar 'spice' met een eigen oogster. Spice kan spelers speciale krachten geven.

De iconische zandwormen uit de franchise zijn ook aanwezig in Awakening. De ontwikkelaar meldt dat men in de game op release niet op deze wormen kan rijden - al wordt niet uitgesloten dat dit in de toekomst wordt toegevoegd.

De game wordt ontwikkeld door Funcom, maar eerder werd al bekendgemaakt dat de Nederlandse studio Abstraction meehelpt aan de ontwikkeling. Dune: Awakening komt op een nog onbekende datum naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zelf een groot Dune liefhebber, maar sla ik met liefde over. Ziet er uit als een generieke survival MMO in een Dune sausje. Wat elementen uit de nieuwe film, wat uit de oude. Geen idee of ze uberhaubt nog iets met het boek hebben gedaan. En heel veel zooi erin gestopt met helemaal niet in Dune thuishoort. Een zand motor? Wtf? De cashcow geeft weer melk...

0

Aanbevolen voor jou