Uitbreiding voegt acht diersoorten toe aan Planet Zoo

Uitbreiding voegt acht diersoorten toe aan Planet Zoo

Dat is niet voor de poes

De Arid Animal Pack-uitbreiding voor Planet Zoo voegt op 20 juni acht nieuwe diersoorten toe aan de game.

Dat heeft ontwikkelaar Frontier Developments bekendgemaakt. Het gaat om de dromedaris, het gewone stekelvarken, de addax, de Somalische wilde ezel, de zwarte neushoorn, de woestijnkat, de damagazelle en de hoornadder. 

Ook voegt de update een nieuwe verhaalmissie toe die zich afspeelt in de Arabische woestijn. Hoeveel de uitbreiding gaat kosten, is nog niet bekend. De vorige uitbreidingspakketten zijn voor tien euro verkrijgbaar op Steam. 

Planet Zoo kwam op 5 november 2019 uit op pc en kreeg van Gamer.nl-redacteur Michel Musters een 8,5. "Planet Zoo is misschien wel de meest gedetailleerde dierentuinsimulatie ooit. Elk facet van je dierentuin – van de leefomgeving van de dieren tot het uitzetten van bedreigde diersoorten in het wild – heeft de speler zelf in handen. Zeker in het begin kan dat overweldigend zijn, maar de carrièremodus biedt gelukkig een goede tutorial. Het meest indrukwekkende aan de game is echter de vormgeving en het realistische gedrag van de dieren zelf", concludeerde hij in zijn recensie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gekke vraag misschien, maar kun je inmiddels ook al een aquarium bouwen?

0

Aanbevolen voor jou