Tweede seizoen van Diablo 4 onthuld

Tweede seizoen van Diablo 4 onthuld

Season of Blood begint op 17 oktober

Blizzard heeft tijdens de Gamescom Opening Night Live-show een trailer van het aankomende tweede seizoen van Diablo 4 getoond.

Het tweede seizoen heet Season of Blood en verschijnt op 17 oktober. Spelers vechten samen met de computergestuurde Eris, een ervaren vampierjager die wordt ingesproken door Eternals-actrice Gemma Chan. Spelers kunnen vijf endgame-bazen verwachten, maar ook vampierkrachten vrijspelen tijdens het klaren van nieuwe missies.

Rod Fergusson van Blizzard liet op het podium van de Gamescom-show weten dat er inmiddels twaalf miljoen Diablo 4-spelers zijn. Daarbij belooft hij dat er nog jaren nieuwe content aan de game toegevoegd gaat worden.

Diablo 4 is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game kreeg op Gamer.nl een 9 van redacteur Erik Nusselder: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben begonnen aan het eerste season, maar ben niet echt ver gekomen. Ik voel helemaal niet de aandrag om de game nog te spelen dat had ik echt niet verwacht.

0
test

voor de mensen die dit spel veel gespeeld hebben: na de tijd die sinds release is verstreken, hoe denken jullie nu over dit spel? Is het nog een aanrader of valt het tegen? Heb het idee dat de hype zo snel weer is gedaald en blizzard volgens mij weer wat discutabele keuzes heeft gemaakt. Lijkt me een tof spel en heb ook zeker veel uurtjes in diablo 3 gestopt dus ben daarom wel benieuwd

0

Aanbevolen voor jou