Tweede seizoen The Finals gaat donderdag van start

Tweede seizoen The Finals gaat donderdag van start

Voegt onder andere een nieuwe 5v5-modus toe

Ontwikkelaar Embark Studios heeft details onthuld van het aankomende tweede seizoen van The Finals, dat aanstaande donderdag van start gaat.

Op Steam werd de inhoud van het nieuwe seizoen uit de doeken gedaan. Nieuw is Power Shift, een 5v5-modus waarin een team een platform door een arena moeten zien te begeleiden. Wanneer vijandelijke teams het begeleidende team beschieten, stopt het platform met bewegen of verandert het van richting.

Ook nieuw is de arena SYS$HORIZON, een "glitchy, met neonlichten gevulde stad dat in het laadgebied van de gameshow bestaat en verticale en horizontale gameplay combineert". De arena zou vooral 's nachts prachtig ogen.

Verder wordt een nieuwe Hacker Playstyle toegevoegd waarin spelers in de huid van CNS kruipen, inclusief nieuwe gadgets. Alle builds krijgen daarnaast nieuwe wapens.

The Finals is een multiplayershooter met als thema een gewelddadige spelshow waarin spelers elkaar met schietijzers te lijf gaan in dynamische arena's. De omgeving kan daarbij kapotgeschoten worden. De game kan sinds afgelopen december gratis gedownload worden op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kijk Ubisoft, Psyonix, etc. — zo lanceer je een tweede seizoen.

0

Aanbevolen voor jou