Tweede Five Nights at Freddy's film verschijnt in najaar van 2025

Tweede Five Nights at Freddy's film verschijnt in najaar van 2025

Eerste film leverde 294,9 miljoen dollar aan bioscoopopbrengsten op

Een vervolg op de Five Nights at Freddy's-film draait in het najaar van 2025 in de bioscoop.

Dat hebben Blumhouse en Universal Pictures bevestigd op social media. Begin dit jaar liet hoofdrolspeler Josh Hutcherson al weten dat er aan een script voor de tweede film werd gewerkt, maar nu is het dus officieel bevestigd. Meer details zijn er op moment van schrijven niet.

De eerste Five Nights at Freddy's-film werd door critici gehekeld, maar leverde 294,9 miljoen dollar aan bioscoopopbrengsten op. De griezelige Five Nights at Freddy's-games hebben in korte tijd een grote schare fans verkregen. Scott Cawthon ontwikkelt de horrorgames nagenoeg helemaal zelf. In augustus 2014 bracht hij het eerste deel uit en er zijn sindsdien meerdere vervolgen verschenen.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Goed dat ze dat all-caps posten, anders had ik het niet geloofd. Vond de eerste film persoonlijk wat matig want PG-13, maar desalniettemin hoorde ik de jeugd er met volle overtuiging over praten in de metro dus het raakt de doelgroep wel goed blijkbaar. Puntje bij paaltje was de eerste game te simpel van opzet om echt een film op te kunnen bouwen. Ik kijk dus alsnog uit naar de sequel wat meer materiaal heeft om mee te spelen.

0

Aanbevolen voor jou