Tweede Fallout-seizoen officieel bevestigd

Tweede Fallout-seizoen officieel bevestigd

Ruim een week nadat het eerste seizoen online kwam

Het is bevestigd: de Fallout-televisieserie krijgt een tweede seizoen.

Afgelopen week leek het al zo goed als zeker te zijn dat er een tweede seizoen zou komen. De California Film Commission deelde namelijk 153 miljoen dollar aan fiscale prikkels uit aan meerdere televisieseries, waaronder aan Fallout. Aangezien het eerste seizoen sinds kort in zijn geheel te bekijken is, moest dit wel voor het tweede seizoen bedoeld zijn.

Via social media is nu bevestigd dat het tweede seizoen er inderdaad gaat komen, al zijn er nog geen verdere details bekend. Via Variety valt in ieder geval te lezen dat executive producers Jonathan Nolan en Lisa Joy - tevens bekend van Westworld - in hun nopjes zijn.

Het eerste Fallout-seizoen is in zijn geheel via Amazon Prime Video te bekijken. Onder de castleden van de Fallout-serie vallen Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner zijn de showrunners. De komst van de serie heeft voor een aanzienlijke toename aan verkoop van Fallout-games gezorgd.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou