Trapped in Limbo-dlc voor Atomic Heart verschijnt aanstaande februari

Trapped in Limbo-dlc voor Atomic Heart verschijnt aanstaande februari

Het wordt een fantasievolle uitbreiding

Op 6 februari 2024 komt Trapped in Limbo uit, de tweede uitbreiding van Atomic Heart.

Volgens de ontwikkelaar kunnen spelers "een vreemde wereld met tegenovergestelde logica" verwachten, waarin men het opneemt tegen nieuwe vijanden en daar unieke wapens voor gebruikt. Spelers moeten zien te achterhalen of ze voor altijd in Limbo vastzitten.

Spelers helpen P-3 om zich door een reeks duizelingwekkende obstakels heen te vechten en de geheimen van Limbo te ontdekken. Daarbij krijgt men een aantal fantasievolle wapens te pakken om mee te vechten. Ook kan men door gouden munten te verzamelen zeven unieke skins ontgrendelen.

De nieuwe uitbreiding maakt onderdeel uit van de seizoenspas. Eerder kwam er al een uitbreiding voor de game uit genaamd Annihilation Instinct. Hieronder kan een nieuwe trailer bekeken worden van de aankomende uitbreiding.

Het eerder dit jaar voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles uitgekomen Atomic Heart kreeg van sommige gamers kritiek te verduren, omdat de Russische banden van de ontwikkelaar onduidelijk bleven. Ondanks dat verkocht de game boven verwachtingen.

Wesley Akkerman gaf een 7 aan het spel op Gamer.nl: "Atomic Heart heeft veel weg van Bioshock. De manier waarop kerkers in het spel worden doorlopen en krachten worden verzameld doet vaak denken aan die klassieker. Het unieke smoelwerk ten spijt, zorgt de lege, open spelwereld van Atomic Heart er echter voor dat de game niet op gelijke hoogte staat. Houd rekening met wat frustraties en soms gebrekkige sturing , maar daarachter schuilt een lekker knallende puzzelgame."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou