Trailer toont meer van rallygame EA Sports WRC

Trailer toont meer van rallygame EA Sports WRC

Game komt op 3 november uit op pc, PS5 en Xbox Series

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de rallygame EA Sports WRC, waarin meer focus ligt op de verschillende aspecten van het spel.

Zo wordt de Rally School uitgelicht, waar mensen zichzelf kunnen klaarstomen voor het echte werk, is er logischerwijs een carrièremodus aanwezig en kunnen spelers hun eigen rallywagen bouwen in de Build-modus. In 'Moments' kunnen gamers iconische momenten uit de rallygeschiedenis naspelen.

Verder wordt er aandacht besteed aan de multiplayer en 'Clubs', waarmee spelers voor vrienden complete kampioenschappen op kunnen zetten. De nieuwe video kan hieronder bekeken worden.

EA Sports WRC wordt ontwikkeld door Codemasters en draait op Unreal Engine. De game moet "de puurste vorm van motorsport" bieden, en "elk parcours is een gevecht tegen de klok, het terrein en jezelf". Volgens senior creative director Ross Gowing is dit "de rallygame die we altijd al hebben willen maken, waarmee we de kennis en expertise van onze studio combineren met de officiële WRC-licentie".

De game bevat zeventien voormalige en huidige FIA World Rally Championship-locaties met daarop meer dan tweehonderd parcoursen. Daarnaast wordt de Central Europe Rally ergens na release via een update toegevoegd. Daarnaast wordt cross-platform online multiplayer voor maximaal 32 spelers ondersteund. Hier is een lijst te zien met de wagens die in de game zitten.

EA Sports WRC verschijnt op 3 november op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc (via de EA App, Steam en Epic Games Store). Mensen die de game reserveren krijgen op 31 oktober al toegang tot het spel.

EA en WRC hebben in 2020 een nieuwe licentiedeal getekend die loopt van 2023 tot 2027. De meest recente WRC-games werden door Kylotonn ontwikkeld, maar dankzij deze deal is Codemasters, dat tegenwoordig onderdeel uitmaakt van EA, verantwoordelijk voor de reeks.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd het er zin in iig. Ziet er tot zover goed uit.

0

Aanbevolen voor jou